Netanyahu'dan büyük tehdit: Daha önce hiç yaşanmamış bir saldırıya hazır olun

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Gazze’ye yapılan saldırıların “Sadece bir başlangıç olduğunu” söyledi. Netanyahu “Düşman savaş istiyordu; savaş alacak. Daha önce hiç yaşanmamış büyük bir saldırıya doğru ilerliyoruz. Hava saldırıları sadece başlangıç. Önümüzde zor günler var ve kazanmaya kararlıyız” dedi. 

Abone ol

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Gazze’ye yapılan saldırılar ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Netanyahu, "Düşman savaş istiyordu; savaş alacak. Daha önce hiç yaşanmamış büyük bir saldırıya doğru ilerliyoruz. Hava saldırıları sadece başlangıç. Önümüzde zor günler var ve kazanmaya kararlıyız. Bölgedeki düşmanlarımız ABD uçak gemisinin yola çıkmasının önemini anlıyor. Düşmanlarımıza yapacaklarımız nesiller boyu yankı bulacak." ifadelerini kullandı.

Hamas'ın IŞİD'den farkı olmadığını söyleyen Netanyahu, "Bu savaşı biz istemedik. Bize en vahşi ve acımasız şekilde dayatıldı. Bu savaşı İsrail başlatmadı, ancak İsrail bitirecek." dedi.

Hamas'tan açıklama: Her saldırı için bir esir ölecek Dünya Blinken, ateşkes çağrısı yaptığı paylaşımını sildi Dünya Filistin'e yardımları askıya aldılar Dünya Mavi Marmara saldırısının komutanı öldürüldü! Dünya