NATO'dan Cumhuriyet'in 100. yılı paylaşımı! 'Bize katılın' çağrısı

Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. senesini büyük bir coşkuyla kutlarken NATO da kıymetli günümüzü kutladı. NATO'nun sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda Mehmetçiklerin fotoğrafı paylaşıldı, "Bize katılın" ifadeleri kullanıldı.

Abone ol

Türkiye'nin 1951 yılından bu yana üyesi olduğu NATO'nun 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı yaptığı paylaşım sosyal medyada ilgi topladı.

"BİZE KATILIN"

İttifakın paylaşımında, Türkiye'nin bugün, kuruluşunun 100. yılını kutladığı hatırlatılarak, "Siz de müttefikimiz Türkiye'yi kutlarken bize katılın." ifadesi kullanıldı.

MEHMETÇİK FOTOĞRAFI PAYLAŞTILAR

Paylaşımda, Türk bayrağı açmış Mehmetçiklerin fotoğrafı da yer aldı.

BİRÇOK HESAPTAN KUTLANDI

NATO'nun ana hesabının dışında komutanlıkların ve çeşitli NATO birimlerinin hesaplarından da kutlama mesajları yayınlandı.

NATO Müşterek Harp Merkezi, NATO Savunma Koleji, NATO Müşterek Kuvvet Komutanlığı, karargahı İzmir'de bulunan NATO Müttefik Kara Komutanlığı, NATO Müttefik Dönüşüm Komutanlığı, NATO Müttefik Harekat Komutanlığı gibi birçok hesaptan Türkiye'nin 100. yılı kutlandı.

İsrail tankları Gazze'nin kuzeyinde Dünya Yunanistan'da deprem Dünya İsrail Gazze'ye 24 saatte 450 saldırı düzenledi Dünya Lukaşenko Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılını kutladı Gündem