Mısır'da içinde İsrailli turistlerin olduğu otobüse silahlı saldırı! 3 ölü 1 yaralı | VİDEO İZLE

Mısır'da içerisinde İsrailli turistlerin olduğu bir otobüse silahlı saldırı gerçekleştirildi. Saldırı sonucunda 3 kişi hayatını kaybederken 1 kişi yaralandı. O anlar kameraya böyle yansıdı. Konuya ilişkin İsrail Dışişleri Bakanlığı'ndan açıklama geldi.

Abone ol

İsrail Dışişleri Bakanlığı, Mısır’ın İskenderiye şehrinde İsrailli turist grubuna açılan ateş sonucu 2 İsrailli turist ile bir Mısırlı rehberin yaşamını yitirdiğini açıkladı.

İsrail Dışişleri Bakanlığı, İskenderiye kentinde düzenlenen silahlı saldırı hakkında yazılı açıklama yayımladı.

2 TURİST VE 1 MISIRLI REHBER HAYATINI KAYBETTİ

Açıklamada, Mısırlı bir kişi tarafından açılan ateş sonucu 2 İsrailli turist ile bir Mısırlı rehberin hayatını kaybettiği, bir İsrail vatandaşının yaralandığı ifade edildi.

İsrail vatandaşlarının en kısa zamanda ülkeye getirilmesi için Mısırlı yetkililerle temas halinde olunduğu kaydedildi.

OLAYIN GEÇMİŞİ

7 Ekim'de Hamas'ın silahlı kanadı El Kassam Tugayları, sabahın erken saatlerinde İsrail sınırından geçerek saldırılara başlamıştı.

İsrailli bazı askerler ve siviller esir alınarak Filistin'e götürülmüştü.

El Kassam Tugayı savaşçıları, paramotorlar ve motorsikletlerle sınırdan içeriye girmiş ve İsrail askeri unsurlarına saldırmıştı.

Aksa Tufan'ı dünya basınında! Dünya Savaştan bihaber! Hamas'ın paraşütçülerinin festival alanına indiği anlar kamerada Dünya Hamas baskınının ardından gündeme oturan görüntü! Meğer barış için gitmiş... Dünya Canlı yayında füze saldırısına yakalanan muhabirin korku dolu anları! Gözyaşları içinde anlattı Dünya