Macron'dan Türkiye ve Azerbaycan hakkında küstah sözler! Ermenistan sınırı tehdit ediliyor

Soykırımcı Fransa, 1992'de Hocalı Katliamı yapan Ermenistan'ı desteklemeye devam ediyor. Türkiye ve Azerbaycan'ı hedef alan Fransa Cumhurbaşkanı Macron, "Bakü'nün manevralarını her zaman destekleyen bir Türkiye ve Ermenistan'ın sınırını tehdit eden bir Azerbaycan hükümeti var." şeklinde konuştu.

Abone ol

İnsanlık tarihinin en büyük soykırımcısı Fransa'nın Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Türkiye ve Azerbaycan'ı hedef aldı.

Fransa Cumhurbaşkanı Macron" width="1200" height="675" />

Kendileri gibi soykırımcı olan Ermenistan'ı destekleyen Macron, Nahçıvan ve Karabağ'ın Azerbaycan'ın olduğunu unutarak Bakü'nün Ermenistan toprak bütünlüğünü tehdit ettiğini savundu.

Bakü'nün Ermenistan toprak bütünlüğünü tehdit ettiğini ileri sürerek Türkiye ve Azerbaycan'ı hedef aldı.

TÜRKİYE VE AZERBAYCAN HAKKINDA KÜSTAH SÖZLER

Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Fransız TF1 ve France 2 televizyonlarında Türkiye ve Azerbaycan'ı hedef aldı.

Macron yaptığı açıklamada, "Fransa Ermenistan'ın toprak bütünlüğü konusunda son derece endişeli, çünkü şu anda tehlikede olan bu." şeklinde konuştu.

"Bugün Azerbaycan'la suç ortaklığı yapan bir Rusya, Bakü'nün manevralarını her zaman destekleyen bir Türkiye ve Ermenistan'ın sınırını tehdit eden bir Azerbaycan hükümeti var." diyen Macron Azerbaycan’ın Ermenistan’a yönelik olası bir saldırısından endişe duyduğunu söyledi.

Türkiye'den Karadağ'a 3 askeri araç hibe edildi! Dünya Shakira'dan Pique'ye 'bakıcı' göndermesi! Dünya Seksten sıkıldığı için penisini kesecek! Dünya Cumhurbaşkanı Erdoğan Nahçıvan'da Gündem