Kardeş sahibi olmak isteyen kadın, anne-babasının kullandığı prezervatiflere delikler açarak amacına ulaştı

TikTok kullanıcı Keely, ebeveynlerinin haberi olmadan kullandıkları prezervatiflerine delikler açarak kardeş sahibi olduğunu açıkladı. "25 yıllık sırrım" başlığıyla paylaştığı video, 7 milyon kez izlendi. Seyircilerin çoğu şaşkınlığını gizleyemedi.

Abone ol

TikTok kullanıcısı olan Keely, 25 yıl önce ebeveynlerinin haberi olmadan prezervatiflerine delikler açarak kardeş sahibi olduğunu açıkladı. Kardeşine doğum günü mesajı olarak, her şeyi açıkladığı video 7 milyon kez izlendi.

ÖNCE ANNESİNDEN ÖZÜR DİLEDİ

Keely, videoya önce annesinden özür dileyerek başladı. Kendisi ve arkadaşının, prezervatif paketlerine birçok delik açtıklarını itiraf etti.

"SAM BURADA OLDUĞU İÇİN ÜZGÜN DEĞİLİM"

Altı ay sonra, annesi hamile olduğunu açıkladı ve Keely bu habere oldukça sevindi. Annesi, "Nasıl olduğunu bilmiyorum. Çok dikkatliydik," dedi.

Keely, annesinden özür dileyerek, "Sam burada olduğu için üzgün değilim," ifadelerini kullandı.

Küçükken, en iyi arkadaşıyla birlikte ebeveynlerinin yatak odasına gizlice girdiklerini ve yatak masasının üzerinde bir yığın prezervatif bulduklarını anlattı. Arkadaşı, ona ne işe yaradığını anlatınca Keely, bu eylemi gerçekleştirdi.

HERKES ÇOK ŞAŞKIN

Birçok TikTok kullanıcısı, videoya olan şaşkınlıklarını ifade etti. Bir kişi, "Bunu bana zorla bile söyletemezsin," diye güldü.

Bir kullanıcı ise, "Bunu mezarıma kadar götürürdüm," diye espri yaptı. Bir başka kullanıcı ise, "Eğer kız kardeşin seninle sinirlenirse, sadece 'varoluşun için teşekkür edersin' diyebilirsin," şeklinde ifadeler kullandı.

BAZILARI HATAYI AİLEDE BULDU

Bir kullanıcı ise ebeveynleri, prezervatifleri iğnenin yanına bırakmakla eleştirdi. "Bu tamamen onların hatası. Kim iğneyi parlak paketlerin yanına bırakır ki," diye yorumladı. Birçok kişi ise, hikayenin çok iyi bir düğün konuşması olacağını belirtti.

Rusya'dan Ukrayna'ya füzeli saldırı! Dünya Rostov nerede, Rusya'nın neresinde? Wagner grubu Rostov'da mı? Dünya Rus televizyonları hacklendi! Gündem Wagner grubu ayaklandı Gündem