Resmen mucize! Kafası neredeyse kopmuştu...

Filistin'de geçirdiği kaza sonucu kafası neredeyse kopan 12 yaşındaki Süleyman isimli çocuk doktorlar tarafından tedavi edildi. Resmen mucizeyi gerçekleştiren doktorlar, çocuğun kafasını yerine dikti. Ölümden dönen çocuğun yardımsız bir şekilde yürüyebildiği öğrenildi.

Abone ol

Filistin'de bisikletiyle seyir halinde olan 12 yaşındaki Süleyman isimli çocuğa araba çarpması sonucu çocuğun kafası neredeyse kopmuştu.

Apar topar Ein Kerem'deki Haddassah hastanesinde tedavi altına alınan çocuk travma ünitesine kaldırılmış ve doktorlar küçük çocuğun getirildiğinde kafatasının arka tabanını tutan bağların ciddi şekilde hasar gördüğünü ve omurgasının üst omurlarından ayrıldığını fark etmişti.

Çocuğu tedavi eden ortopedi uzmanı Dr. Ohad Einav, çocuk için çok savaştıklarını söylemişti.

Hastanedeki en yeni teknolojiler ile gerçekleştirilen tedaviler sonucu hasarlı bölgelere yeni plaklar takılmış ve ameliyatın başarılı geçtiği bildirilmişti.

12 yaşındaki Süleyman

YARDIMSIZ YÜRÜYEBİLİYOR

Birkaç saat süren ameliyatın ardından resmen mucizenin gerçekleşti. Neredeyse kopmak üzere olan kafası yerine geri dikilen Süleyman, şu anda yardımsız bir şekilde yürüyebiliyor.

MUCİZE ÇOCUĞUN BABASINDAN AÇIKLAMA

Talihsiz çocuğun babası oğlunu kurtaran doktor ekibine teşekkür ederek, "Sevgili biricik oğlumu kurtardığın için hayatım boyunca sana teşekkür edeceğim. Allah hepinizi korusun. Senin sayende, olasılıklar düşük ve tehlike açıkken bile hayatını geri kazandı. Onu kurtaran profesyonellik, teknoloji ve travma ve ortopedi ekibinin hızlı karar vermesiydi. Söyleyebileceğim tek şey büyük bir teşekkür." dedi

Facianın arka planı ortaya çıktı! Dünya Aktivistlere karşı sabrı tükenen kamyon şoförü aracı üzerlerine sürdü Dünya Bakan Hakan Fidan Stoltenberg ve Huitfeldt ile görüştü Dünya Roket motoru test sırasında patladı Dünya