Jahrein'den destek mesajı: İsrail'in yanındayız

Jahrein olarak bilinen internet yayıncısı Ahmet Sonuç, İsrail ve Hamas arasında yaşanan çatışmalarla ilgili bir paylaşım yaptı. Jahrein, "Yüzlerce ölünün olduğu söyleniyor. Kanlı bir sabah. İsrail’in yanındayız." ifadelerini kullandı.

Abone ol

İnternet yayıncısı Jahrein, İsrail için destek mesajı yayınladı.

Bu sabah İsrail'e Aksa Tufanı" isimli kapsamlı bir operasyon başlatılmıştı. Gazze'den İsrail yönüne binlerce roket atılırken silahlı gruplar da bölgedeki yerleşim yerlerine girerek birçok üst düzey komutan ve sivili rehine almıştı.

"Aksa Tufanı" operasyonu üzerine İsrail ordusu da onlarca savaş uçağıyla Gazze Şeridi’ne saldırı başlattığını açıkladı.

"İSRAİL'İN YANINDAYIZ"

Jahrein adıyla tanınan Twitch yayıncısı Ahmet Sonuç bu gelişmelerin ardından sosyal medya hesabından bir gönderi yayınladı. 

"Terörist hamas’ın İsrail’de sivil yerleşkelere roketle saldırdığı bir sabah." diyen Jahrein, "Yüzlerce ölünün olduğu söyleniyor. Kanlı bir sabah. İsrail’in yanındayız." ifadelerini kullandı. 

İsrail medyası: Saldırı trajik bir şekilde çok başarılı oldu Dünya İsrail kara harekatına başladı Dünya Orta Doğu en kanlı günlerinden birini yaşıyor: Anbean İsrail... Gündem Dünya'dan İsrail - Filistin gerilimine tepki! Dünya