İsviçre'de Türkiye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik skandal provokasyon!

Avrupa'daki terörist kuklalarının Türkiye'ye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a karşı küstah provokasyonlar devam ediyor. İsviçre'nin Zürih kentinde 'Zürih Devrimci Grev Kolektifi' adıyla bilinen terör örgütü yandaşları, kentte düzenlenen 'Feminist Grevi'ne sızarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ve Türkiye'yi hedef alan skandal gösterilerde bulundu. İsviçre polisi, söz konusu çirkin eylemlerin bilgileri dışında gerçekleştiğini ve izinsiz olduğunu savundu.

Abone ol

Avrupa'nın çoğu kentinde terör örgütü yandaşlarının Türkiye'ye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik çirkin gösterileri ve provokasyonları devam ediyor.

Avrupa'da rahatça hareket eden PKK terör yandaşları bu kez de İsviçre'nin Zürih kentinde provokasyona kalkıştı.

İsviçre genelinde binlerce kişinin katıldığı 'Feminist Grevi'ne sızan grup, Zürih'teki UBS bankası önündeki provokasyonlarından önce Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın can güvenliğine yönelik tehdit pankartları açtı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik açılan pankart

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞTILAR

Söz konusu pankartları ve kuklayı Instagram hesabından paylaşan grup daha sonrasında ise Twitter adreslerinden kuklanın yanma anını gösteren bir video yayımladı.

İsviçre polisinden, gerçekleştirilen eylemin bilgileri dışında ve izinsiz olduğu açıklaması geldi.

Düzenlenen provokasyonlara karşın Türkiye'nin Bern Büyükelçiliği ve Zürih Başkonsolosluğu, İsviçre federal makamları nezdinde girişimde bulundu.

25 Mart 2017 Bern'deki provokasyon

2017'DE AYNI PANKARTI AÇANLAR BERAAT EDİLMİŞTİ

25 Mart 2017 tarihinde İsviçre'nin başkenti Bern'de Federal Parlamento binası önünde Parlamento Meydanı'nda düzenlenen 'Hayır' mitinginde, siyah fon üzerine hazırlanan pankartlarda başına silah doğrultulmuş görseller ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın can güvenliğine karşı tehdit mesajları içeren yazılara karşın pankart açan sanıklar hakkında dava açılmıştı.

18 Ocak 2022'de başlayan davada, 9 Mart tarihinde hakim sanıklar hakkında beraat kararı vermişti.

Europol'den dikkat çeken PKK açıklaması Dünya ABD'den Macaristan'a İsveç dayatması Dünya Rus turisti öldüren köpekbalığı mumyalanıyor Dünya Haberet.com Instagram'da! Gündem