İsrailli inşaat şirketinden Gazze'de skandal villa reklamı: Çalışanlarımız işe koyuldu, yıkıntıları temizleyip işgalcileri çıkartıyoruz

İsrailli bir inşaat firması, İsrail'in bombardımanla viraneye çevirdiği Gazze'de konut reklamı yayımladı. İsrail, her fırsatta savaşın ardından Gazze'yi işgal etmeyeceğini belirtse de reklamda söylenenler kafaları karıştırdı.

Abone ol
  • Gazzeli binlerce masum sivile mezar olan yıkıntıların üzerine villa görselleri konuldu.

"UYANIN, SAHİLDE BİR EV RÜYA DEĞİL"

  • İsrailli inşaat şirketi Harey Zahav, "Uyanın, sahilde bir ev rüya değil" başlığıyla Gazze'de konut reklamları yayınladı.

 

"GUSH KATİF YAHUDİ YERLEŞİM BÖLGESİ"NE DÖNÜŞ

  • Şirketin, 2005'te boşaltılan Gazze'nin güneyindeki "Gush Katif Yahudi Yerleşim Bölgesi"ne dönüş için hazırlık yaptığı belirtildi.

"YIKINTILARI TEMİZLEYİP İŞGALCİLERİ ÇIKARTIYORUZ"

  • Filistinlilerden "işgalci" diye bahsedilen reklamda, "Çalışanlarımız işe koyuldu, yıkıntıları temizleyip işgalcileri çıkartıyoruz" denildi.

"ŞİMDİ ÖNSATIŞ FİYATLARIYLA"

  • Bir başka reklam afişinde ise Gazze'de yer alan inşaat projesinin krokisi gösterildi. "Şimdi önsatış fiyatlarıyla" ifadelerine yer verildi.
AB'den Rusya'ya yeni yaptırım paketi! Dünya Refah kentine saldırı! 25 Filistinli hayatını kaybetti Gündem İzlanda'da depremlerin ardından yanardağ patladı! Dünya Çin'de 6,2 büyüklüğünde deprem Gündem