İsrail Savunma Bakanı: Tüm gücümüzle savaşa devam edeceğiz

İsrail Savunma Bakanı Yaov Gallant, Gazze'de verilen 4 günlük insani aranın ardından savaşa devam edileceğinin sinyalini verdi. Gallant, "Kısa bir insani ara olacak sonrasında tüm askeri gücümüzle savaşa devam edeceğiz. Hamas'ın yok edilmesi ve esirlerin serbest bırakılması hedefini gerçekleştirinceye kadar durmayacağız" dedi.

Abone ol
  • İsrail ile Hamas arasında çatışmalara insani ara verecek uzlaşma 24 Kasım Cuma günü saat 07.00'de (TSİ 08.00) yürürlüğe girdi.
  • İsrail, bu 4 günlük aranın ardından çatışmaların süreceğinin sinyalini verdi.
  • İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, İtalyan mevkidaşı Guido Crosetto ile Tel Aviv'deki Bakanlık binasında gerçekleştirdiği görüşmenin ardından Gazze'de varılan uzlaşmaya ilişkin konuştu.

"DEVAM EDECEĞİZ"

  • Gallant, "Kısa bir insani ara olacak sonrasında tüm askeri gücümüzle savaşa devam edeceğiz. Hamas'ın yok edilmesi ve esirlerin serbest bırakılması hedefini gerçekleştirinceye kadar durmayacağız. (Hamas'ın elinde) 240 esir var ve bu, kabul edebileceğimiz ve hoş görebileceğimiz bir şey değil." ifadelerini kullandı.
İspanya'dan AB'ye 'Filistin' resti Dünya Dostluk köprüsü kurulan ülke sayısı 140'ı aştı Dünya İsrail ve Hamas arasında esir takası Dünya Gazzeli müzisyen, ölen babasının gitarını bir İsrail askerinde buldu Dünya