İsrail Lübnan'ı topçu atışlarıyla vurdu! Gazeteciler hedef oldu ölü ve yaralılar var

İsrail ordusu, abluka altındaki Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarına devam ediyor. Cumartesi günü Hamas'ın silahlı kanadı Izzeddin Kassam'ın İsrail'e karşı "Aksa Tufanı" isimli bir operasyon gerçekleştirmesinin ardından başlayan çatışmanın ardından İsrail ordusu, Lübnan'ın güneyindeki sınır bölgelerinde, bazı bölgeleri topçu atışlarıyla vurdu. İsrail'in gerçekleştirdiği saldırılar sonucu Reuters'ın Lübnan'daki yayın aracı da vuruldu.

Abone ol

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF) tarafından yapılan açıklamada, Lübnan’daki Hizbullah noktalarından sınıra yakın Misgav Am kasabasına silah atışlarının yapıldığının tespit edilmesi üzerine topçu ve tank atışlarıyla karşılık verildiği ifade edildi.


Filistin ile İsrail arasındaki çatışmalar devam ederken, İsrail Lübnan’daki Hizbullah noktalarının vurulduğunu açıkladı.

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF) tarafından yapılan açıklamada, ülkenin kuzey sınırına yakın Misgav Am kasabasına doğru Lübnan’daki Hizbullah noktalarından yapılan silah atışlarının tespit edildiği belirtilirken, topçu ve tank atışlarıyla karşılık verildiği aktarıldı.

LÜBNAN-İSRAİL SINIRINDA GERÇEKLEŞEN SALDIRIDA 1 GAZETECİ ÖLDÜ

Lübnan'ın İsrail sınırında basın mensuplarına yönelik saldırıda 1 gazeteci öldü, 3'ü yaralandı.

Lübnan resmi ajansı NNA, ülkenin güneyinde İsrail sınırındaki Alma Şaab beldesinde gerçekleşen saldırıda 1 gazetecinin hayatını kaybettiği, 3 gazetecinin de yaralandığını aktardı.

Ölen gazetecinin Reuters haber ajansından kameraman İssam Abdullah olduğu belirtildi.

Katar merkezli Al Jazeera televizyonu, canlı yayında yaralı 2 gazetecinin kendi çalışanları olduğunu açıkladı.

İsrail-Filistin çatışması abluka alındaki Gazze Şeridi’nde şiddetli savaş halini aldı. Bu dönemde, İsrail ordusu ve Lübnan Hizbullah'ı arasında karşılıklı saldırılarla bu bölge de yeniden ısındı. İsrail ordusu, kuzey sınırında teyakkuz halinde bekliyor.

Gazze halkı: Bu bizim kaderimiz Dünya İsrail'in değil Filistin'in yaralı çocukları Dünya Kabe İmamı, Filistinlilere dua ederken gözyaşlarına boğuldu Dünya Tesla'yı birbiri ardına dolandırdı! 4 yıl hapis... Dünya