İsrail kana doymadı! Keskin nişancılar El-Avde Hastanesinde çalışan kadını öldürdü

İsrail'in 7 Ekim'den bu yana durmaksızın saldırdığı Filistin'in Gazze Şeridi'nde adeta katliam yaşanıyor. İsrail ordusu kadın-sivil, yaşlı-çocuk dinlemeden insanlık dışı soykırımına devam ediyor. İsrail keskin nişancıları son olarak hastanede çalışan bir sağlık görevlisini hedef aldı. İsrail keskin nişancıları, kuşatma altında bulunan Gazze'nin kuzeyindeki El-Avde Hastanesi'nde bir çalışanı hedef alarak öldürdü.

Abone ol
  • İsrail'in abluka altındaki Gazze Şeridi'nin farklı noktalarına düzenlediği saldırılarda çok sayıda Filistinli hayatını kaybetti.

  • Saldırılarına ara vermeden devam eden İsrail ordusu savaş suçu işlemeye devam ediyor.

  • Son olarak Gazze'deki Sağlık Bakanlığı'ndan gelen yazılı açıklamada, İsrail ordusunun Gazze Şeridi'nin kuzeyinde birkaç gündür kuşatma altında tuttuğu El-Avde Hastanesi'nde çalışan bir görevli kadını hedef aldığı belirtildi.

  • İsrail'in keskin nişancılarının hedefi olan Filistinli kadının hayatını kaybettiği aktarılan açıklamada, kuşatma altında tutulan hastanede bulunanların "su, yiyecek ve ilaca" erişemediğini, alıkoyma ve işkenceye de maruz kaldıkları vurgulandı.

  • Gazze'deki Sağlık Bakanlığı Sözcüsü Eşref el-Kudra, 19 Aralık'ta yaptığı açıklamada, İsrail güçlerinin, El-Avde Hastanesi'ni askeri kışlaya dönüştürdüğünü belirterek, 80'i sağlık personeli yaklaşık 240 kişiyi de alıkoyduğunu duyurmuştu.
Yunanistan, Kızıldeniz'e fırkateyn gönderecek Dünya Prag'da üniversiteye silahlı saldırı Dünya Rusya Soyuz-2.1b taşıyıcı roketi gökyüzüne fırlattı Dünya Gazze'deki sağlık merkezlerine 493 saldırı doğrulandı Dünya