İsrail Gazze'deki sağlık merkezlerine 41 kere saldırdı

İsrail'in Filistin'deki sivilleri hedef aldığı hava saldırılarında can kaybı 3 bine yaklaştı. Dünya Sağlık Örgütü, 7 Ekim'den itibaren süren saldırılarda Gazze'deki sağlık hizmetlerine yönelik 41 teyit edilmiş bombardıman olduğunu belirtti.

Abone ol

Dünya Sağlık Örgütü, İsrail'in 7 Ekim'den bu yana Gazze'deki sağlık hizmetlerine yönelik 41 teyit edilmiş saldırı düzenlediğini bildirdi.

Gazze Sağlık Bakanlığı, İsrail'in 7 Ekim'den bu yana Gazze'ye yönelik saldırılarında 2 bin 750 Filistinlinin öldüğünü, 9 bin 700'ünün yaralandığını açıkladı.

GÖKYÜZÜ IŞIK BOMBALARIYLA AYDINLANDI

Hastane kaynakları, Gazze'de Han Yunus kentinin Kızan bölgesinde İsrail bombardımanına maruz kalan bir kadının hayatını kaybettiğini ve 6 çocuğun yaralandığını aktardı.

Ayrıca, görgü tanıkları, İsrail ordusunun, Gazze'nin doğusunu, Şucaiyye ve Zeytun mahallelerini, kentin kuzeyini yoğun bombardıman altında tuttuğunu söyledi.

İzzeddin el-Kassam Tugayları İsrailli kadının tedavi görüntülerini paylaştı Dünya Gazze savaş jetleri gemiler ve topçu atışlarıyla vuruldu Dünya İsrail askeri Ido Gal Razon'un itirafları dünyayı şoke etti Dünya 23 yıl sonra aynı acı! Bu sefer de kardeşlerini kaybetti 3. Sayfa