İsrail Başbakanı Netanyahu: Şu anda herkesi eve getirme imkanı yok

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Gazze Şeridi'nde esirler ve yakınlarıyla bir araya geldi. İsrail basınında yer alan haberlerde, toplantının gergin bir havada geçtiği yer yer esir yakınları ile hükümet yetkilileri arasında tartışmalar yaşandığı ifade edildi. Netanyahu, "Şu anda herkesi eve getirme imkanı yok" dedi.

Abone ol
  • İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Gazze Şeridi'nde olan esirler ve onların yakınlarıyla gergin bir atmosferde bir araya geldi.
  • İsrail basınında yer alan haberlerde, toplantının gergin bir havada geçtiği yer yer esir yakınları ile hükümet yetkilileri arasında tartışmalar yaşandığı ifade edildi.
  • Haberlerde, Netanyahu’nun esir yakınlarına, "Şu anda herkesi eve getirme imkanı yok. Böyle bir seçenek olsaydı kimsenin bunu reddedeceğini düşünen var mı?” dediği aktarılırken, söz konusu açıklamanın esir yakınları tarafından öfkeyle karşılandığı belirtildi.

İsrail Gazze'de 349 kişiyi daha katletti Dünya AB'den Bosna Hersek açıklaması Dünya 'Yahudi olmayan kadınlara tecavüz' fetvası Dünya Marapi Yanardağı kül püskürttü: 22 dağcı hayatını kaybetti Dünya