İran'da İHA üretim tesisine saldırı! Bakanlık anında harekete geçti

İran'da gece saatlerinde İHA üretim merkezine saldırı gerçekleştirildi. Saldırının ardından İran Savunma Bakanlığı tarafından oldukça hızlı bir şekilde açıklama geldi.

Abone ol

İran'ın İsfahan kentinde yer alan ve Savunma Bakanlığı'na bağlı İHA fabrikasındın mühimmat tesisinde gece saatlerinde patlama meydana geldi.

CAN KAYBI YOK
Ülkede kısa sürede gündem olan olayı, İran devlet televizyonu doğruladı. İsfahan Valiliği patlamayı doğrularken, can kaybının olmadığını açıkladı.

BAKANLIKTAN JET AÇIKLAMA
Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada ise askeri tesise mikro insansız hava araçlarıyla saldırı düzenlendiği ancak başarısız olunduğu aktarıldı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturmanın devam ettiği de belirtildi.

"BAŞARISIZ SALDIRI"
Savunma Bakanlığından yapılan açıklama şöyle:

'Savunma Bakanlığı'na bağlı üretim tesislerinden birine mikro insansız hava araçları kullanılarak başarısız bir saldırı gerçekleştirildi. Savunma tedbirleri ile hava araçlarından biri tesisin hava savunması tarafından vuruldu ve diğer ikisi de savunma tuzaklarına takılıp infilak etti'

O tanklar yola çıktı Dünya Kocasıyla birlikte yakaladı! Dakikalarca dövdü Dünya İran'da deprem! Van'da da hissedildi Dünya 85 araç birbirine girdi: Çok sayıda yaralı var Dünya