Kreşteki çocuklar birbirlerinin kakasını yedi

İngiltere'nin Kuzey Batı bölgesinde bulunan Manchester'daki bir kreşte meydana gelen olay duyanları hem güldürdü hem düşündürdü. Kreşte çocukların birbirlerinin kakalarını yediklerinin görülmesinin ardından kreş kapatıldı.

Abone ol

İngiltere'nin Kuzey Batı bölgesinde bulunan Manchester'daki bir kreşte yapılan denetimde ortaya çıkan olayda şok edici bir rapor yayınlandı. Söz konusu raporda "inanılmaz derecede zayıf" olarak nitelendirilen bebeklerin ve küçük çocukların altlarına yaptıkları ve yemek yerken birbirlerinin kakalarını da yedikleri öğrenildi.

Ofsted raporunda "Bazı personel çocuk bezlerini değiştirdiğinde dışkıların, çocukların erişebildiği yüzeylere sızdığını fark edemiyorlar. Bu, küçük çocukların dışkıyı ağızlarına sokmalarına neden oluyor" ifadeleri kullanıldı.

Olay, kreşteki fidanlığı incelemesi için gönderilen müfettişin, çocukların çakıl taşları ve keskin buz parçaları gibi zararlı materyalleri ağzına aldıklarını görünce ortaya çıktı. Çocukların bakımından şüphelenen müfettiş vakit kaybetmeden inceleme başlattı.

Yapılan incelemenin raporunda çocukların merdivenlerdeki korkuluğa tırmanırken ve eğilirken personellerin herhangi bir önlem almaması da yer aldı.

Beş kategori üzerinden değerlendirilen kreş 'yetersiz' olarak derecelendirildi.

Yönetimin kötü olması ve çocukların sağlık ve güvenlik koşullarının sağlanmaması nedeniyle de kreşin kapatılması kararı alındı.

ABD'de 'küçük Türkiye' Dünya Polisler eylem yapan halka saldırdı Dünya İki ülke arasında F-16 anlaşması Dünya NATO'dan Ukrayna'ya uyarı: Rusya yeni taarruz planlıyor Dünya