İngilizler kendi dişini kendi çekiyor! Sağlık sistemi alarm veriyor

Koronavirüs salgınından itibaren sağlık sisteminin alarm verdiği İngiltere'de hastaların ambulans bekleme süreleri ve acil servislerdeki bekleyişi rekor seviyelere ulaşırken sağlık hizmetlerine ücretsiz erişimin olmaması da büyük sıkıntılara yol açıyor. İngiltere'de diş bakımına ücretsiz erişim olmadığı için kendi dişini çeken kişilerin sayısında artış yaşandı.

Abone ol

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınının başlangıcından bu yana sağlık alanında kötü bir sınav veren Avrupa ülkeleri, yeni bir krizle karşı karşıya.

Birçok ülkede sağlık çalışanlarının azlığı, grevler ve bulunamayan ilaçlar sağlık sistemini çökmenin eşiğine getirirken sağlık çalışanlarının diğer ülkelere göç etmesi krizin ulaştığı boyutu gözler önüne serdi.

Sağlık hizmetlerine ücretsiz erişemeyen İngilizler kendi kendilerini tedavi etmeye başladı
Öte yandan sağlık hizmetlerine ücretsiz erişimin olmadığı pek çok Avrupa ülkesinde bazı vatandaşların kendi kendilerini tedavi etmeye çalıştıkları belirlendi.

Fransa merkezli BFM TV'de yer alan habere göre, İngiltere'de diş bakımına ücretsiz erişim olmadığı için kendi dişini çeken kişilerin sayısında artış yaşandı.

KENDİ DİŞLERİNİ ÇEKEN İNGİLİZ SAYISINDA ARTIŞ

Haberde, şu ifadelere yer verildi:

"Yetkililer tarafından yapılan bir araştırma, sağlık hizmetlerine ücretsiz erişimin olmaması nedeniyle bazı vatandaşların kendi kendilerini tedavi etmeye çalıştıklarını gösteriyor. Giderek daha fazla İngiliz, diş bakımına ücretsiz erişim olmadığı için kendi dişlerini çekiyor."

Facianın arka planı ortaya çıktı! Dünya Aktivistlere karşı sabrı tükenen kamyon şoförü aracı üzerlerine sürdü Dünya Bakan Hakan Fidan Stoltenberg ve Huitfeldt ile görüştü Dünya Roket motoru test sırasında patladı Dünya