İngiliz The Economist yine Cumhurbaşkanı Erdoğan'a saldırdı! 1 haftada 19 paylaşım | Kılıçdaroğlu desteğinin altında ne var?

Türkiye'deki Cumhurbaşkanlığı seçimini manşetine taşıyan İngiliz basınından The Ekonomist, saldırgan tavırlarına devam ediyor. Niyetini açıkça ortaya koyarak tarafını da belli eden The Ekonomist, sömürgeci atalarının başaramadığını tamamlamanın peşinde. Son 1 haftada Cumhurbaşkanı Erdoğan'a saldırarak, Kılıçdaroğlu'nu destekleyen sözde gazete, tam 19 paylaşım yaptı. Bir hayranlık sayfası gibi yönetilen Economist, Twitter profili Erdoğan'a hakaret etmek için kullanıyor.

Abone ol

Londra merkezli The Economist, Türkiye'deki Cumhurbaşkanlığı seçimi için bir haftadır Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu için çalışıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik saldırgan bir tutum sergileyen The Economist yeni güne de böyle başladı.

TAMAMEN ERDOĞAN DÜŞMANLIĞI
Avrupa'nın önde gelen bir çok basın organı da 14 Mayıs'taki Cumhurbaşkanlığı seçimlerini manşetlerine taşırken, The Economist topyekun saldırıya geçti.

İngiliz medyasının neden Erdoğan'a bu kadar saldırgan yaklaştığı sorusu sosyal medyada gündem olsa da, sömürgeci neslin kalıntılarının Türkiye'yi baskı altına alamayışının dışa vurumu olarak yorumlandı.

Geçtiğimiz aylarda da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef gösteren The Economist, bu kez kapaktan "Erdoğan must go" (Erdoğan gitmeli) mesajı verdi.

İngilizlerin önde gelen basın organlarından The Economist'te yer alan haberde, "Recep Tayyip Erdoğan'ın yenilgisinin küresel sonuçları olacaktır ve her yerdeki demokratlara diktatörlerin yenilebileceğini gösterecektir." ifadelerine yer verdi.

1 HAFTADA 19 PAYLAŞIM
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hedef alan The Economist 4 Mayıs'tan itibaren adeta bütün mesaisini Türkiye'deki seçimler için harcıyor.

3'ü Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere tam 19 kez Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan paylaşımı yapıldı.

Erdoğan'a saldırı paylaşımı platformlarının başına sabitleyen İngiliz gazetesi The Economist, son olarak 10 Mayıs sabahına da aynı motivasyonla başladı ve saldırgan paylaşımlar yaptı. 

Türkiye'den İsrail'e tepki! Alçak eylem Dünya Bakan Çavuşoğlu kritik toplantı için Moskova'ya gidecek Dünya Pakistan'ın eski Başbakanı İmran Han tutuklandı Dünya Aliyev ve Paşinyan görüşecek Dünya