Hint ordusunun askerleri Müslüman öldürmek için Gazze'ye geldi! Hamas tek tek avlıyor

İsrail ordusunun Gazze'deki soykırımında yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. İsrail katliamının başlarında da Hamas'ın Gazze savunmasında Hint askerlerinin öldürüldüğü belirtilmişti. Kaliforniya Üniversitesi'nden Hukuk Profesörü Dr. Khaled Abou el-Fadl, Hint ordusundan 2500 askerin Müslüman öldürmek için Gazze'de İsrail ordusuna katıldığını söyledi.

Abone ol
  • İsrail basınından The Jerusalem Post, Kaliforniya Üniversitesi'nden Hukuk Profesörü Dr. Khaled Abou el-Fadl'ın açıklamalarını gündeme taşıdı. el-Fadl, Hint ordusundan askerlerin Müslüman öldürmek için İsrail'e katıldığını dile getirdi.

"TEK AMAÇLARI MÜSLÜMAN ÖLDÜRMEK" 

  • Kaliforniya Üniversitesi'nden Hukuk Profesörü Dr. Khaled Abou el-Fadl yaptığı açıklamada, "Gazze'de Filistinlilere karşı işlenen en kötü katliamları Hintli askerler yaptı" dedi.
  • İslam düşmanlığıyla özdeşleşen ülkelerden biri Hindistan'da yıllardır Müslümanlar katlediliyordu. İsrail'in soykırımını da fırsat bilen Hindular'ın Orta Doğu'ya geldiğini belirten el-Fald, "Gazzelileri öldürmek, Müslüman birini öldürme zevki için İsrail ordusuna gönüllü olarak katılıyorlar" ifadesini kullandı.

el-Fald sözlerine şu ifadeleri ekledi;

"Hint milliyetçileri, İsrail katliamlarını ülkede kutluyorlar, "İsrail bize etnik temizlik dersi veriyor" diyorlar. Keşmir'de aynısını yapmak, Müslüman kadınlara tecavüz edip öldürmek istiyorlar, tek istedikleri bu"

HİNT ASKERLERİ KAYIP VERDİ

  • Gazze'de 107 gündür süren katliamda birçok kez hem Hindistan hem de İsrail basınında ölen Hint askerlerin fotoğrafları paylaşılmıştı.
  • Soykırımın henüz gününde 34 yaşındaki Hindistanlı gönüllü asker, Gazze'de Hamas tarafından öldürüldü.
  • Hamas'ın İsrail ordusuna cevap vermeye devam ettiği 13 Ekim'de 2, Aralık ayında ise bir Hindistanlı daha hayatını kaybetmişti.
  • İsrail medyasından Jerusalem Post'un Aralık ayındaki bir raporuna göre 7 Ekim'den sonra Hindistanlı Yahudilerin yanı sıra çok sayıda Hintli de gönüllü olarak savaşmak için İsrail ordusuna alındı.
  • Aynı raporda en az 2500 gönüllü Hintlinin Gazze'de görev aldığı öne sürüldü.

Pakistan'da yoğun sis! 10 günde 42 çocuk öldü Dünya Sarsılmaz "yerli ve milli" silahları SHOT Show 2024'te sergileyecek Gündem Rusya ve Kuzey Kore'de stratejik işbirliği anlaşması Dünya Bakan Fidan New York'a gidecek Gündem