Hindistan'da gelin tarafı, düğünde kel olduğu görülen damada saldırdı

Hindistan Bihar'ın Gaya bölgesindeki bir evlilik töreninde kel olduğu ortaya çıkan bir damat, gelinin ailesi tarafından tekme tokat dövüldü. O anlar kameralara yansırken, görüntüler sosyal medyada viral oldu.

Abone ol

Hindistan Bihar'ın Gaya bölgesinde yapılan bir evlilik töreni esnasında kel olduğu anlaşılan bir damat, gelinin ailesi tarafından dövüldü. Sosyal medyada viral olan videoda, damadın tekme tokat dayak yediği anlaşılıyor. Videoda, aile üyelerinin damada sözlü hakaretler ettiği de duyuldu.

KELLİĞİNİ GİZLEDİ

Gaya'nın Iqbalpur bölgesinde yaşan damat, Bajaura köyüne ikinci evliliği için gitmişti. Tören esnasında, "Sehra" adında bir peruk kullanarak kel olduğunu saklamaya çalışan damadın bu planı işe yaramadı. Aile, kellikten şüphelenince genç adamın saçını çekmeye başladı. Damat, özür diledi fakat kimse bu özrü kabul etmedi.

FECİ DAYAK YEDİ

Sosyal medyada gündem olan görüntülerde, damat kızın ailesi tarafından acımasızca darbedildi. Genç adam, ellerini katlayarak aile üyelerine yalvarsa da, gelinin ailesi hiç merhamet göstermedi ve onu dövmeye devam etti.

Avrupa'da kırmızı alarm! Dünya Beyaz Saray'da skandal! Dünya Suriye'den Cilvegözü Sınır Kapısı kararı Dünya İsveç'ten terör örgütü PKK açıklaması! Dünya