Harris neden röportaj vermiyor? Trump'tan açıklama

Eski ABD Başkanı Donald Trump, Biden'dan sonraki yeni rakibi Kamala Harris'in 'beceriksizliğini' gizlemek için basınla konuşmaktan kaçındığını iddia etti.

Abone ol
  • Eski ABD Başkanı Donald Trump, Demokrat Parti başkan adayı Harris'in röportaj vermeyi reddetmesi ile ilgili haberleri değerlendirdi.

"BİDEN SADECE PERİŞANDI, HARRİS İSE SADECE BECERİKSİZ"

  • Sosyal medya hesabından açıklama yapan Trump, "Çünkü ekibi onun soruları yanıtlamaktan aciz olduğunu fark etti. Tıpkı (görevdeki Başkan Joe) Biden'ın soruları yanıtlamaktan aciz olduğu gibi, ama bu sefer farklı nedenlerle. O (Biden) sadece perişandı. Harris ise sadece beceriksiz." diye yazdı.
  • Cumhuriyetçiler ve partiye yakın medya, Harris'i, Demokratların yeni başkan adayı olarak adaylığını açıkladığından bu yana hiç röportaj vermediğine dikkat çekmeye başladı.
  • Harris, düzenli olarak röportaj veren rakibi Trump'a kıyasla suskun kalarak eleştirilere neden olurken, ABD medyası, başkan adaylığı netleşen Harris'in 'balayı dönemi' yaşadığını iddia ediyor.
Gazze'de çocuk felci kabusu! Dünya Mısır'dan uyarı: İran hava sahasından uzak durun Dünya Japonya'da peş peşe 2 büyük deprem! Tsunami uyarısı yapıldı Dünya Rus sporcu rakibini zehirlemeye çalıştı! Dünya