Hamas, Yahya Sinvar'ın ölümünü doğruladı

İsrail ordusunun 'Hamas'ın yeni lideri Yahya Sinvar öldü' duyurusunun ardından gözlerin çevrildiği Hamas'tan beklenen açıklama geldi. Bugün kameralar önüne geçen üst düzey yetkili Bassem Naim Yahya, Sinvar'ın öldürüldüğünü "Durum çok acı verici ama sonunda biz kazanacağız" diyerek doğruladı.

Abone ol
  • İsrail dün akşam saatlerinde Gazze'ye düzenlenen operasyonda Hamas lideri Yahya Sinvar'ın öldürüldüğünü duyurmuştu.
  • İsrail ordusu, duyurunun ardından Sinvar'ın son anlarına ait olduğunu iddia ettiği bir görüntü servis ederken videoda dronenun bir binanın 2. katından içeriye girdiği ve sandalyelerin arasında elinde büyük bir sopayla saklanmaya çalışan Sinvar'ı görüntülediği anlar yer almıştı.

HAMAS'TAN BEKLENEN AÇIKLAMA GELDİ

  • Tel Aviv yönetiminden gelen art arda açıklamalar sonrası gözler Hamas'tan gelecek resmi bir açıklamaya çevrilirken beklenen haber bugün geldi.

"SİNVAR'IN ÖLÜMÜ ACI VERİCİ"

  • Hamas üst düzey yetkilisi Bassem Naim, Hamas lideri Yahya Sinvar'ın öldürüldüğünü doğruladı.
  • CNN'e verdiği bir röportajda Naim, Sinvar'ın ölümünü "acı verici" olarak nitelendirdi ancak Hamas'ın "sonunda kazanacağını" iddia etti.
Yahya Sinvar'ın son anları ortaya çıktı! Dünya Biden ve Netanyahu telefonda görüştü Dünya Netanyahu: Bugün hesabı kapattık Dünya İsrail Dışişleri Bakanı: Hamas lideri Yahya Sinvar öldürüldü Dünya