Gören şaştı kaldı! Cenazede korku filmini aratmayan anlar: Tabutun içinden canlanıp...

76 yaşındaki Bella Montoya adlı bir kadın cenaze töreni esnasında ansızın canlanınca korku filmlerini aratmayan anlar yaşandı. Tören esnasında tabuttan sesler gelmesinin ardından kapağını açan akrabaları yaşlı kadının canlı bir halde buldu. Tabutun içinde nefes almada zorlanan Montoya kapak açıldıktan sonra yan yatırıldı.

Abone ol

Ekvador'un Babahoyo şehrindeki bir hastanede personel tarafından hayatını kaybettiğinin açıklanmasından 9 saat sonra 76 yaşındaki Bella Montoya için bir cenaze töreni yapıldı. Yakınları tarafından öldüğü düşünülen kadın mucizevi bir şekilde yaşama tutundu. Cenaze töreni esnasında tabuta elleriyle yumruk atan kadın tabutun kapağı açıldığında da sevdiklerini canlı bir halde selamladı. O anlar anbean kameraya yansıdı.

“YAŞADIKLARIMI YAVAŞ YAVAŞ KABUL EDİYORUM”

Öldüğü açıklandıktan birkaç saat sonra cenaze töreni sırasında bir anda canlanan Montoya herkesi şaşkına çevirdi. Hastane personeli tarafından yaşlı kadının ölüm nedeni belirlenemeyen bir serebrovasküler hastalığın neden olduğu kardiyorespiratuar arrest olarak açıklandı.

Annesinin cenaze töreni sırasında bir anda canlanmasının kendisini şaşkına çevirdiğini söyleyen Montoya’nın oğlu Gilbert, yerel basına yaptığı açıklamada annesinin kalp sorunu ve hipertansiyon hastası olduğunu söyledi. Gilbert, “Yaşadıklarımı yavaş yavaş kabulleniyorum. Şimdi sadece annemin sağlığının düzelmesini istiyorum. Onun hayatta ve yanımda olmasını istiyorum." dedi.

NATO tarihinde en büyük! Türkiye de katıldı Dünya Kongo'da korkunç saldırı: 23’ü çocuk 46 ölü Dünya İsveç'te Kur'an-ı Kerim yakma yasağı kaldırıldı Dünya İsveç, NATO yolunda adım atmaya devam ediyor Dünya