Gazze'den dayanılmaz görüntüler! Ailelerinin tanımak için vücutlarına isimlerini yazdığı çocuklar hayatını kaybetti

Katil İsrail, masum Gazze halkını vahşice katlediyor. Çaresiz aileler, çocuklarının saldırılarda öldüklerinde tanımamaktan korktuğu için boğazları düğümleyen bir yönteme başvurdu. Evlatlarının adlarını kollarına, bileklerine, bacaklarına kazıdı. 'Ölüm künyesi' denilen o yazılar, dünyanın seyirci kaldığı insanlık dramının en net kanıtıydı. Soykırımın 17'nci gününde süren saldırılarda, vücutlarına isimleri yazılan o çocukların vefat ettiği gün yüzüne çıktı.

Abone ol

Soykırımcı İsrail, 7 Ekim'den bu yana Filistin halkına ölüm yağdırdı. Hastane, okul, ev sivillerin sığındığı bütün yerlere saldırdı. Şimdiye kadar binlerce Filistinlinin hayatını kaybettiği belirtildi.

17 gündür devam eden katliamda en kanlı saldırı Ekim'deki El-Ehli Bapsit Hastanesi'nde yaşandı.

KİMLİKLERİ DAHİ TESPİT EDİLEMEDİ

Katil İsrail ordusunun düzenlediği saldırıda yüzlerce kişi hayatını kaybetti, birçok kişinin de kimliğinin tespit edilemediği açıklandı.

İşte bu olay, Gazzeliler'in endişelerini katladı.

Aileler, çocuklarının saldırılarda öldüklerinde tanımamaktan korktuğu için yürekleri yakan bir yönteme imza attı.

Aileler, göz bebekleri evlatlarını bir saldırıda bulabilmek için avuçlarına, kollarına ve bacaklarına ismini yazdı.

'Ölüm künyesi' denilen bu yazılar, Gazze'de yaşanan insanlık dramının en büyük kanıtıydı.

İşte isimleri kollarına kazınan o çocuklardan acı haberler gelmeye başladı.

Ailelerin 'evladım kaybolmasın' diye bileklerine isimlerini yazdığı o masum çocukların, düzenlenen saldırılarda hayatını kaybettiği ortaya çıktı.



Füze algısını bisikletliler bozdu! Dünya Almanya'da medyaya saldırı! Televizyon ve gazetelere bomba ihbarı: Binalar tahliye ediliyor Dünya Gazze’de bir şehidin şehadet parmağı Dünya Günlerdir katil İsrail'in kafalarına bomba yağdırdığı çocuklar 'şehitçilik' oynuyor Dünya