Gazze'deki hastaneyi gören BBC muhabiri dizleri üstüne çöküp gözyaşlarına boğuldu

Gazze'deki El-Şifa Hastanesi’nde yayın yapan BBC Arapça muhabiri Adnan El-Bursh, dizlerinin üstüne çökerek gözyaşlarına boğuldu. "Bugün kariyerimin en zor günlerinden biri oldu." diyen muhabir hayatında hiç görmediği bir manzara ile karşı karşıya kaldığını söyledi.

Abone ol

İsrail ve Hamas arasındaki çatışmalar her geçen gün biraz daha şiddetlenirken tüm dünya gözünü bölgeye çevirdi ve yaşananları takip ediyor.

Bölgede ölü sayısının arttığı yönünde haberler gelmeye devam ederken savaştan etkilenen sivillerin görüntüleri tüm dünyada konuşuluyor.

Son olarak bölgede yaşananları aktarmak üzere hastaneye giden BBC ekibinin gördükleri karşısında verdiği tepkiler gündem oldu.

YAYIN SIRASINDA GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

BBC Arapça servisinin muhabiri Adnan El-Bursh, Gazze’de yaralananların ve yaşamını yitirenlerin götürüldüğü Şifa Hastanesi’nde haber yaparken gözyaşlarına boğuldu.

Bölgede yaşayan ve BBC’nin önemli haberlerine imza atan El-Bursh, hastanede inceleme yapıp gözlemlerini anlatırken gözyaşlarına hakim olamadı.

Bir noktada dizlerinin üzerine çöken El-Bursh cesetler arasında arkadaşlarını ve komşularını gördüğünü söyledi.

Yaşadıklarının çok travmatik olduğuna vurgu yapan El-Bursh, "Cesetler her yerde. Hayatım boyunca bir daha unutamayacağım şeyler gördün. Burada El-Şifa Hastanesi’nde cesetler her yerde. Yaralılar yardım çığlıkları atıyor, bu sesleri bir daha unutmak imkansız. Ölüler, yaralılar arasında kameraman arkadaşım Mahmud arkadaşı Malik’i gördü. Malik hayatta kalmayı başardı ama ailesi öldü." dedi.

İsrail Lübnan'ı topçu atışlarıyla vurdu! Dünya Gazze halkı: Bu bizim kaderimiz Dünya İsrail'in değil Filistin'in yaralı çocukları Dünya Kabe İmamı, Filistinlilere dua ederken gözyaşlarına boğuldu Dünya