Gazze'de İsrail'i bekleyen tünel tehlikesi! Hamas kazdı roketler yerleştirildi

Dünya basını Gazze şeridini abluka altına alan İsrail ordusunu bekleyen tehlikeyi gündeme taşıdı. Hamas'ın kazdığı tünellerin İsrail'e kadar çıktığı belirtilirken, bölgedeki roketler dikkat çekti. Hamas'ın tünellerini yansıtan video sosyal medyada viral oldu.

Abone ol

Hamas'ın 4 gün önce İsrail'e 5 bin roket atarak başlattığı savaşta, Gazze abluka altına alındı. İsrail ordusu önce hava saldırıları düzenledi, ardından kara harekatı için Gazze şeridine zırhlı araçlar ve tanklar sevk etti.

Dünyanın anbean takip ettiği İsrail-Filistin savaşında Gazze'ye gıda, su ve elektrik gitmiyor. İsrail ordusu, tüm yardımların da geçişini engelledi.

Ancak kara harekatına hazırlanan İsrail'i bekleyen tehlike, sosyal medyada viral olan Hamas'ın videosu ile gün yüzüne çıktı.

İSRAİL'İ BEKLEYEN TEHLİKE

Hamas'ın İsrail'e kadar kazdığı tünellerin videosu dünya gündemine oturdu. Söz konusu videoda Hamas'ın sakladığı roketler ve askerlerin geçiş rotaları göründü.

Dünya basınındaki haberlerde İsrail'e kadar uzanan tünellerin olduğu belirtildi.

Gazeteciler Hamas askerlerinin kazdığı tünellerin, kara harekatı düzenleyecek İsrail'e büyük şok yaşatabileceğini yazdı.

Fransız askerler Nijer'den ayrıldı Dünya IMF Türkiye büyüme tahminini 2.8'den 3.25'e yükseltti Ekonomi Hamas'ın öldürdüğü yarı çıplak kadının son görüntüleri ortaya çıktı Gündem Elon Musk Türkiye'ye Tesla fabrikası mı kuruyor? Dünya