Fransa'da tansiyon gittikçe yükseliyor! Protestocuların Belediye binasını ateşe verdiği görüldü

Fransa'da 17 yaşındaki Cezayirli gencin öldürmesinin ardından Paris'te başlayan protesto eylemleri adeta çığırından çıktı! Polisin ırkçılığına karşı eylem yapan vatandaşların sayısı her saniye gittikçe artarken şiddetin dozu da dinmek bilmiyor. Son olarak gelen görüntülerde Bois kentinde göstericiler belediye binasını ateşe verdiği kaydedildi. Göstericilerin bazı bölgeleri ele geçirdiği, polislerin bölgeden geri çekildiği bildirildi.

Fransa'da 17 yaşındaki Cezayirli gencin öldürmesinin ardından Paris'te başlayan protesto eylemleri adeta çığırından çıktı! Polisin ırkçılığına karşı eylem yapan vatandaşların sayısı her saniye gittikçe artarken şiddetin dozu da dinmek bilmiyor.

Ülkenin çeşitli yerlerinde görülen yağma olaylarının ardından gelen yeni bir bilgi ise duyanları hayrete düşürdü. 

Son olarak gelen görüntülerde Bois kentindeki göstericilerin Belediye binasını ateşe verdiği kaydedildi.

Göstericilerin bazı bölgeleri ele geçirdiği, polislerin bölgeden geri çekildiği bildirildi.

Fransa'da olaylar büyüyor: Brüksel'e de sıçradı! Dünya Fransa'da yağmalama olayları başladı Dünya Toronto orman yangınlarının ardından dünyanın havası en kirli şehirleri arasına girdi Dünya Türk YouTuber Çuf Çuf Hoca'ya gitti VİDEO Dünya İsrail'in saldırısı sonucu yaralanan çocuklar hastaneye kaldırıldı Dünya Ayıyı kaşıkla besledi! Dünya Ermeni rakibini yendi asker selamı verdi Dünya İtalya'da aslan sirkten kaçtı! Aslanın sokakta dolaştığı anlar kamerada Dünya İngiltere’de 300 bin kişi Gazze Şeridi’nde “ateşkes” için yürüdü Dünya 77 yaşındaki ABD'li Panama'da 2 aktivisti öldürdü! Dünya Joe Biden klon mu? Bir sosyal medya kullanıcısının iddiaları şoke etti Dünya McDonald's'a İsrail tepkisi Dünya