Elon Musk, Mark Zuckerberg ile yapacağı kafes dövüşü için hazırlık yapıyor

Elon Musk'ın Twitter adresinde Mark Zuckerberg'i kafes dövüşüne davet etmesinin ardından gözler iki sosyal medya devine çevrildi. Neredeyse hiç egzersiz yapmadığını belirten Musk, Karma Dövüş Sanatları (MMA) eğitimi olan Zuckerberg ile Ultimate Fighting Championship (UFC) maçlarında kullanılan Vegas Octagon isimli ringte yapacağı dövüş için antrenman yaptığı anlardan bir görsel paylaştı.

Abone ol

Twitter'ın sahibi Elon Musk, Facebook, Instagram gibi medyaların ana şirketi olan Meta'nın sahibi Mark Zuckerberg'i Twitter adresinde kafes dövüşüne çağırmıştı.

Zuckerberg, kendisine dövüş davetinde bulunan Musk'a konum göndermesini istedikten sonra Twitter patronu Musk, ABD'nin Las Vegas kentinde bulunan Ultimate Fighting Championship (UFC) maçlarında kullanılan "Vegas Octagon" isimli ring ile karşılık vermişti.

Mark Zuckerberg'un MMA eğitimi

Daha önceden neredeyse hiç egzersiz yapmadığını belirten 52 yaşındaki Musk, 39 yaşındaki Karma Dövüş Sanatları (MMA) eğitimi alan ve yakın zaman içerisinde Jiu-Jitsu turnuvalarını kazanan rakibi Zuckerberg'i alt edebilmek için başladığı dövüş antrenmanlarından bir görüntü paylaştı.

Elon Musk, kafes dövüşüne hazırlanıyor

Dünyanın gözü iki dev arasında gerçekleşecek olan dövüşe çevrildi.

Hala Barcelona diyen var mı? Spor ABD, İsveç'teki alçak eylemi 'saygısız' olarak niteledi Dünya Bakan Fidan, yeni Yunan mevkidaşını tebrik etti Dünya Festival faciayla bitti! Dünya