Donald Trump'ın seçim kampanyası için topladığı bağış miktarı belli oldu

ABD'nin eski başkanı ve başkan adayı Donald Trump'ın seçim kampanyası için temmuz ayında 138 milyon dolar bağış topladığı ortaya çıktı. Başkanlık yarışındaki rakibi Harris ise ilk haftada 200 milyon dolar bağış toplamıştı.

Abone ol
  • Amerika'da 5 Kasım'da yapılacak seçimler için adayların çalışmaları sürüyor.
  • Tansiyonun arttığı seçim çalışmaları sırasında suikasta uğrayan başkan adayı Donald Trump için toplanan bağışlar ise artmaya başladı.
  • Resmi siteden yapılan bağış miktarı açıklandı ve temmuzda 138,7 milyon dolar olduğu, toplam rakamın ise 327 milyon dolara ulaştığı bildirildi.

HARRİS REKOR BAĞIŞA İMZA ATTI

  • ABD Başkanı Joe Biden'ın başkanlık yarışından çekilip yerine önerdiği Başkan Yardımcısı Kamala Harris'in ekibi ise 22 Temmuz'da, ABD Başkanı Joe Biden'ın başkan adaylığı konusunda kendi yerine aday göstermesinden itibaren son 24 saatte Harris'e 81 milyon dolar bağış yapıldığını duyurmuştu.
  • ABD medyasında yer alan haberlere göre, söz konusu rakam, 24 saat içinde ulaşılmış en yüksek bağış miktarı olarak kayda geçmişti.

200 MİLYON DOLAR

  • Öte yandan, Harris'in seçimler için başlattığı kampanyanın ilk haftasında ise toplanan bağış miktarının 200 milyon dolara ulaştığı açıklanmıştı.
Türkiye'nin Tel Aviv Büyükelçiliği Haniye için bayrağı yarıya indirdi! İsrailli Bakan çıldırdı Dünya AB'den "takas" açıklaması Dünya Haniye'nin eşinden veda! Dünya Hizbullah'tan İsrail'e füze saldırısı! Dünya