Damada twerk atan gelin yürek hoplattı! Twerk yapan gelin kamerada

Düğünde eşine twerk yapan gelin sosyal medyanın gündemine oturdu. Yabancı çiftin o anlarına sosyal medyada bir çok yorum geldi. Kimileri twerkün bir kültür olduğunu savunurken kimileri eleştirdi. "Düğünde eşine hangi kafayla twerk yaptırttın?"

Sosyal medya bu görüntüleri konuşuyor. Yabancı bir çiftin düğününde kameraya yansıyan görüntülerde gelin kocasına karşı twerk yapıyor.

Kendisiyle görüşmeyen akrabalarına ders vermek için yaptıkları şaşkına çevirdi Dünya Köpekbalığı dehşeti! Dünya Rusya'nın attığı füze Kiev'deki otoyola düştü! Trafikte panik anları Dünya Türk YouTuber Çuf Çuf Hoca'ya gitti VİDEO Dünya İsrail'in saldırısı sonucu yaralanan çocuklar hastaneye kaldırıldı Dünya Ayıyı kaşıkla besledi! Dünya Ermeni rakibini yendi asker selamı verdi Dünya İtalya'da aslan sirkten kaçtı! Aslanın sokakta dolaştığı anlar kamerada Dünya İngiltere’de 300 bin kişi Gazze Şeridi’nde “ateşkes” için yürüdü Dünya 77 yaşındaki ABD'li Panama'da 2 aktivisti öldürdü! Dünya Joe Biden klon mu? Bir sosyal medya kullanıcısının iddiaları şoke etti Dünya McDonald's'a İsrail tepkisi Dünya