Cumhurbaşkanı Erdoğan Kuveyt Veliaht Prensi Al-Sabah'ı kabul etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, New York'ta temaslarını sürdürdüğü Türkevi'nde, Kuveyt Veliaht Prensi Şeyh Sabah Khaled Al-Hamad Al-Sabah'ı kabul etti.

Abone ol
  • Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler (BM) 79. Genel Kuruluna katılmak üzere geldiği New York'ta temaslarını sürdürdüğü Türkevi'nde, Kuveyt Veliaht Prensi Şeyh Sabah Khaled Al-Hamad Al-Sabah'ı kabul etti.

"GAYRETLER ARTARAK SÜRECEK"

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan, kabulde Türkiye ile Kuveyt'in ekonomiden savunma sanayisine kadar birçok alanda gelişim gösteren ilişkilerini ilerletmek için gayretlerin artarak süreceğini belirtti.
  • İsrail'in Filistin ve Lübnan'daki saldırılarının bölge için bir tehdit teşkil ettiğini, İsrail'in uluslararası hukuk ve insan hakları ihlallerinin sona erdirilmesi için İslam dünyası başta olmak üzere tüm insanlığın gayretlerini artırmasının son derece önemli olduğunu vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail'in er ya da geç işlediği suçların hesabını hukuk önünde vereceğini söyledi.
Aliyev'den Ermenistan destekçilerine uyarı Dünya Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ABD'de diplomasi trafiği Dünya İsrail, Lübnan'ın başkenti Beyrut'u vurdu Dünya Kurtulmuş Türkçe eğitiminin önemi üzerine konuştu Gündem