Çocuğa tacizden aranan şahıs 6 çocukla birden arabada yakalandı! Savunması 'pes' dedirtti

ABD'de Jeremy Guthrie (41) adlı bir adam, 12 yaşındaki kız çocuğunu taciz suçundan aranıyordu. New Mexico otoyolunda şüpheli bir şekilde otomobil kullandığı için trafik polislerine yakalanan Guthrie'nin aracında 6 çocukla birlikte olduğu gün yüzüne çıktı. Guthrie'nin emniyet güçlerine yaptığı savunma ise 'pes' dedirtti.

Abone ol

Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) yaşamını sürdüren 41 yaşındaki Jeremy Guthrie adlı bir adam New Mexico otoyolunda sürüş esnasında ilginç davranışlar sergilediği için emniyet güçlerince durduruldu. Memurlar aracın kapısını açtığında da arabanın içinde arka koltukta oturan 6 çocuğu farketti.

Aracından inmesi söylenen Guthrie’nin elinde alkol şişesi olması ve pantolonunun düğmelerinin açık olması üzerine emniyet güçleri araştırmalarını derinleştirdi. Guthrie’nin daha öncesinde 12 yaşındaki bir kız çocuğuna tecavüz suçundan arandığını fark eden polisler adamı hemen tutukladı.

İKİZİ DE ARABADAYMIŞ

Guthrie’nin 12 yaşındaki bir kıza tecavüz etmekten suçlandığı belirtilirken 41 yaşındaki adamın aracında bulunan 6 çocuktan birininde daha öncesinde Guthrie’nin kurbanlarından birinin ikiz kardeşi olduğu belirtildi. Arabada bulunan ikiz kardeşi zanlının kendisine müstehcen mesajlar attığını ve kız kardeşini çok sevdiğini söylediğini ifade etti.

Kızların büyükannesi ise torunların başına gelen olaydan sonra büyük bir travma yaşadığını söyleyerek 41 yaşındaki Jeremy Guthrie’nin hasta bir insan olduğunu belirtti. Zanlı tutuklanırken hala yargılanmayı bekliyor.

Akıllanmadılar! Titan denizaltısı bilet satışına başladı Dünya Azerbaycan deprem ile uyandı! Dünya Fransa'daki olaylar bir ülkeye daha sıçradı! Dünya Kayıp ekonomist kaybolalı 17 gün oldu! "Çay kenarında gördük" 3. Sayfa