CHP'nin bir numaralı kalesi düşüyor mu? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İzmir mitingi dünya manşetlerinde: Muhalefettekileri endişelendirecek performans

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İzmir mitinginde karşılaştığı yoğun ilgi dünya manşetlerinde yer aldı. Cumhurbaşkanı'nın büyük bir kalabalığa kuvvetli bir sesle hitap ettiği ifade edildi. Bu durumdan, "Muhalefettekileri endişelendirecek mücadeleci performans" sözleriyle bahsedildi.

Abone ol

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 14 Mayıs seçimleri öncesi vatandaşla mitinglerle, programlarla ve canlı yayınlarla beraber olmaya devam ediyor.

Mitinglerin son adresi İzmir'in Gündoğdu Meydanı oldu. Cumhurbaşkanı, büyük bir katılımın yaşandığı mitingde vatandaşlara seslendi.

BBC: ERDOĞAN YENİDEN GERİ DÖNDÜ
İngiltere basınından BBC, küçük bir rahatsızlık geçiren Erdoğan'ın yeniden geri döndüğünü yazdı.

"CHP'NİN KALESİ"
"CHP'nin kalesi" olarak nitelenen kentte vatandaşların Erdoğan'ın mitingine yoğun ilgisine dikkat çekildi:

MUHALEFETİN KALESİNDE GÜÇLÜ KATILIM
(Erdoğan) Liman kenti İzmir'e bayrak denizinin ve kızgın güneşin altında saatlerce bekleyen büyük bir kalabalığın arasında geldi. Muhalefetin kalesinde güçlü bir katılım oldu.

"GÜRLEYEN BİÇİMDE YENİDEN ORTAYA ÇIKTI"
"Eski Erdoğan"ın, söz konusu mitingde "gürleyen bir biçimde yeniden ortaya çıktığı" vurgulandı.

"MUHALEFETTEKİLERİ ENDİŞELENDİRECEK MÜCADELECİ PERFORMANS"
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından notların paylaşıldığı haberde şöyle denildi:

Cumhurbaşkanı, yaklaşık 40 dakika boyunca güçlü bir sesle konuştu. Bu, destekçilerine güven verecek ve muhalefettekileri endişelendirecek mücadeleci bir performanstı.

"ÜLKEYİ DEĞİŞTİRDİ, BİZİ AYAĞA KALDIRACAK"
Söz konusu haberde, mitinge katılan bazı vatandaşların "Ülkeyi değiştirdi. O bizi ayağa kaldıracak ve güçlendirecek." şeklindeki görüşleri de yer aldı.

Miting alanındaki atmosfere ilişkin, "Cumhurbaşkanı'nı destekleyenler, onun iktidarını sürdürmesini ve Türkiye vizyonunu devam ettirmesini istiyor." denildi.

13 yaşındaki öğrenci şoförü bayılan otobüsü durdurdu Dünya Rastgele bir eve girdi katliam yaptı Dünya 550 çocuklu adamın sperm bağışlaması yasaklandı Dünya ABD'deki Türkler sandık başında SEÇİM 2023