Bu zamana kadar duyduğunuz tüm bahaneleri unutun! İşten erken çıkabilmek için Jones abimizin bulduğu yöntem hepinizi şoke edecek

Bu zamana kadar bir sürü bahane duyduğunuzu biliyoruz. Ancak böylesini daha önce hiç duymadınız! Amerika Birleşik Devletleri'nin Oklahoma eyaletindeki Tusla kentinde bir benzinlikte çalışan Isaias Jones adındaki bir adam, mesaiden sıkılıp eve erken gidebilmek için öyle bir yol seçti ki duyan şoke oldu. Eve erken gitmek isteyen Jones, arkadaşından iş yerini soymasını istedi, yolun sonu kodese çıktı. İşte Jones abimizi evi yerine kodese götüren bahanesi...

Abone ol

Amerika Birleşik Devletleri'nin Oklahoma eyaletinin Tusla kentinde meydana gelen olay duyanları şoke etti.

Bir benzin istasyonunda çalışan Isaias Jones isimli bir adam, iş yerine soygun için giren birinin kendilerine "Bana tüm parayı ver yoksa seni vururum" yazan bir not verdiğini söyledi. Parayı soyguncuya teslim eden adamın polise ifade vermesi ile tüm gerçekler ortaya bir bir döküldü.

İşten erken çıkmak için soygun komplosu kuran Isaias Jones

Benzin istasyonuna soygun için giren Steven Jones isimli adamın, Alyia Locke isimli bir kadın ile ortak hareket ettiği öğrenildi. Polisin elde ettiği bilgilere göre, benzin istasyonunda çalıan Jones'un, Locke'tan işten erken çıkabilmek için sahte bir soygun düzenlemesini istemesi üzerine Steven Jones istasyona girip kasadaki paraları alarak kayıplara karıştı.

Alyia Locke

Sanıklardan aldığı ifadeler ve olay yeri incelemeleri ile olayın perde arkasını öğrenen polisler, Locke'un arama emri olması nedeniyle tutuklandığını ve Steven Jones'un anlattıklarıyla uyuşan ifade verdiğini bildirdi.

Arkadaş rızasına soygun yapan Steven Jones

İşten eve erken dönmek için soygun komplosu planlayan istasyon görevlisi Isaias Jones ise zimmete para geçirmek, komplo kurmak gibi suçlardan tutuklandı.

Isasias Jones'a yardım etmek için istasyonu soymaya gelen Steven Jones ise, daha önceden ağır bir suçtan hüküm giydikten sonra zimmete para geçirmek, ateşli silah bulundurmak ve komplo kurmak suçlarından tutuklandı.

Kargo paketinden 76 adet tarantula çıktı! 3. Sayfa Kuvety'te yeni hükümet kuruldu Dünya Ağaca bağlanarak Hindu sloganı attırılmıştı: 2 kişi gözaltına alındı Dünya Çipras'tan 'Türk' gafı Dünya