Boğazları düğümleyen görüntüler! Günlerdir katil İsrail'in kafalarına bomba yağdırdığı çocuklar 'şehitçilik' oynuyor

Gözünü kan bürüyen soykırımcı İsrail, Gazze'ye alçak saldırılarına devam ediyor. Dünyanın film gibi seyrettiği insanlık suçunda en çok da çocuklar yürekleri sızlattı. Kiminin başına bomba düştü, kimi annesinin babasının ölüsünü görerek savaşın ne olduğunu en acı şekilde öğrendi. Bu süreçte psikolojisi bozulan çaresiz miniklerin 'şehitçilik' oyunu oynadığı görüldü. Hastane koridorunda kameraya yansıyan anlar boğazları düğümledi.

Abone ol

Savaş kurallarını tanımayan İsrail ordusu, 7 Ekim'den bu yana Gazze'ye alçak saldırılarla binlerce masum canı hayattan koparıyor.

Bölgeye elektrik, su, yakıt akışını kesen ve terör örgütü gibi hareket eden İsrail, binlerce masum sivili acımasızca öldürüyor.

BİNLERCE CAN KAYBI

İsrail'in Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda şu ana kadar 1873'ü çocuk, 1023'ü kadın olmak üzere 4 bin 651 kişi öldü, 14 bin 245 kişi yaralandı.

GAZZELİ ÇOCUKLAR EVCİLİK DEĞİL, ŞEHİTÇİLİK OYNUYOR

Bu durum Gazzeli on binlerce çocuğun psikolojisini olumsuz etkiledi.

Çocuk artık kendi aralarında "Şehitçilik" adını verdikleri yeni bir oyun oynuyor.

İsrail Gazze'ye kara operasyonu başlattı Dünya Küçük Muhammed’den haber var Dünya ABD Başkanı Biden İsrail-Filistin savaşı için liderlerle görüştü Dünya Azerbaycan Savunma Bakanlığı duyurdu: "Mustafa Kemal Atatürk 2023" tatbikatı başladı Gündem