Biden'dan demokratlara sert mektup: Artık buna bir son verin, çekilmiyorum

ABD Başkanı Joe Biden, Kongredeki Demokrat üyelere kasım ayında yapılacak başkanlık seçimlerinden çekilmeyeceğini belirterek, "Bu yarışta kalmaya ve Donald Trump'ı yenmeye" kararlı olduğunu bildirdi.

Abone ol
  • ABD Başkanı Joe Biden, Cumhuriyetçi rakibi Donald Trump ile 27 Haziran gecesi çıktığı canlı yayından sonra başlayan "adaylıktan çekilmesi" çağrıları üzerine Kongre'deki demokratlara mektup gönderdi.

"YARIŞI SONUNA KADAR GÖTÜRMEYE KARARLIYIM"

  • Mektupta, sağlığı ile ilgili tartışmaları ve adaylıktan çekilme çağrılarını reddeden Biden, "Basında ve başka yerlerdeki tüm spekülasyonlara rağmen, bu yarışta kalmaya, bu yarışı sonuna kadar götürmeye ve Donald Trump'ı yenmeye kararlı olduğumu bilmenizi isterim" ifadelerine yer verdi.
  • Biden, Demokratlara birlik olma çağrısında bulunarak, şunları kaydetti:
Bu tartışmaları bitirmenin zamanı geldi. Tek bir işimiz var, bu da Donald Trump'ı yenmek. Kararlılığın zayıflaması veya önümüzdeki görevle ilgili netlik eksikliği yalnızca Trump'a yardımcı olur ve bize zarar verir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'ye gidiyor! Masada 4 kritik başlık var Gündem Fransa'da başbakan istifa etti! Dünya Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Suriye ve İran açıklaması Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan tribünde! Dünya