Beyaz Saray'da uyuşturucu madde bulunmuş!

İsmi açıklanmayan bir ABD Gizli Servis Sözcüsü, 2022 yılında biri haziran bir diğeri de eylül ayında olmak üzere iki kere Beyaz Saray'da az miktarda uyuşturucu madde olan marihuana bulunduğunu bildirdi. Bulunan maddenin miktarının Washington DC'deki yasal düzenlemelerin altında olduğu için hadiseyle ilgili kimsenin tutuklanmadığını aktarıldı.

Abone ol

Amerikan ajansında yer alan habere göre, henüz ismi açıklanmayan bir ABD Gizli Servis Sözcüsü, geçen yıl biri haziran bir diğeri de eylül ayında omlak üzere Beyaz Saray'da iki kez miktarı Washington DC'deki yasal düzenlemelerin altında olan uyuşturucu madde marihuana bulunduğunu bildirdi.

Beyaz Saray'da bulunan uyuşturucu madde miktarının yasal düzenlemelerin altında olduğu için hadiseyle ilgili kimsenin tutuklanmadığını aktaran Sözcü, bulunan uyuşturucunun toplanarak imha edildiğini belirtti.

Washington DC'de 0,2 onstan (5,6 gram) az miktardaki marihuanayı bulundurmak suç sayılmasa da Beyaz Saray dahil federal kamu binalarında uyuşturucu bulundurulmasına izin verilmiyor.

Konuyla ilgili Cumhuriyetçi Milletvekili Lauren Boebert, 2 Temmuz'da Beyaz Saray'da kokainin bulunduğu bölgeyi kastederek, "Bu muhtemelen, özellikle de Biden göreve geldiğinden beri Beyaz Saray arazisinde ilk kez uyuşturucu bulunmadığı için, video gözetimi olması gereken bir alan." değerlendirmesinde bulundu.

Suriye'den Cilvegözü Sınır Kapısı kararı Dünya İsveç'ten terör örgütü PKK açıklaması! Dünya Çocuk sandılar 41 yaşında çıktı Dünya Yunanistan Başbakanı Miçotakis'e linç üzerine linç! Dünya