BBC sunucusu Piers Morgan'a kendi programında tarihi cevap! İsrail vahşeti gözler önüne serildi

Dünya basınının anbean takip ettiği İsrail-Filistin savaşı BBC'nin ünlü sunucusu Piers Morgan'ın programında da ele alındı. Morgan, gazeteci konuğuna Hamas'ın yaptığının DEAŞ düzeyinde bir terör saldırısı olduğunu söyledi. Genç gazeteci de Morgan'ın skandal sözlerine verdiği tarihi cevapla gündem oldu; "Bir adamın evine girip bütün ailesini katlediyor sonra da onu bodruma kilitliyorsunuz. Sonra oradan kurtulup evi yakınca da o adam suçlu diyorsunuz"

Abone ol

BBC'nin ünlü sunucusu Piers Morgan programında İsrail-Filistin savaşını ele aldı. Bölgedeki çatışmaları takip eden bir gazeteciyi konuk alan Morgan Filistinlileri suçladığı anda gündem olan bir cevap aldı.

"İSRAİL ASKERLERİ HER GÜN SİVİL VE ÇOCUKLARI ÖLDÜRÜYOR"

BBC sunucusu Morgan, "şimdi bu olanların intikamı korkunç olacak, şiddetli çatışmalar devam ediyor, ne diyorsun?" diyerek sözü gazeteciye bıraktı.

Programın konuğu olan genç gazeteci, "Bölgede hem gazeteci arkadaşlarım var hem de Filistin-İsrail haberlerini iyi takip ediyorum." dedi.

Filistin'de yıllardır ailelerin katledildiğini belirten gazeteci, "Bu görülen şiddet her gün Filistin’de gerçekleşiyor. İsrail askerlerinin her gün sivilleri ve çocukları öldürdüğünü ve böyle tonlarca görüntü geliyor. 2008'den bu yana 6400 Filistinlinin öldürüldüğünü biliyoruz" şeklinde konuştu.

MORGAN'IN FİLİSTİNLİLERİ TERÖRİST İLAN ETMESİNE TARİHİ CEVAP

Gazeteci konuğunun sözünü kesen Morgan'ın "Hiç bir şey bunu haklı çıkaramaz. Bu IŞİD düzeyinde bir terördür" sözleri dikkat çekti.

Genç gazeteci BBC sunucusu Morgan'ın skandal sözlerine şu ifadelerle cevap verdi;

"Bana bu soruyu yönelttiğinizde bu şu demek oluyor. Bir evde bir adam var bütün ailesi de orada ve bir gün başka bir adam içeri giriyor, onu evinden dışarı atıyor, bodrum gibi bir yere kilitliyor, ailesini öldürüyor ve sonra ona 'sen dışarı çıkmayacaksın' diyor. Adamın bütün komşuları da durumu görmezden geliyor. Sonra bu adam günün birinde kendine geliyor ve artık kaçacağım buradan diyor. Yapabileceği tek şey o evi yakmak. Bunu yaparak başka insanlar da ölüyor. Ve siz bu duruma sadece şöyle bakıyorsunuz, 'bodruma kilitlenmiş olan bu adamı kınayalım.'"

Sevgilisinin telefonundan tehdit mesajları çıktı! Dünya Demir Kubbe Hamas'ın füze saldırısını önledi Dünya Filistin bayraklarını indirmek isteyen İsrail polisi halkla çatıştı Gündem İsrail-Filistin çatışmalarında 6. gün Gündem