Avustralya’daki Noel etkinliğinde Filistin’e destek protestosu

Avustralya’nın Melbourne kentindeki Sidney Myer Music Bowl’da düzenlenen Carols by Candlelight adlı geleneksel Noel etkinliği sırasında iki protestocu Filistin bayrakları ile sahneye çıkarak, "Gazze'de çocuklar ölüyor" sloganı attı.

Abone ol
  • Avustralya’daki geleneksel Noel etkinliği sırasında iki protestocu Filistin bayrakları ile sahneye çıkarak, "Gazze'de çocuklar ölüyor" sloganı attı.
  • Avustralya’nın Melbourne kentindeki Sidney Myer Music Bowl’da düzenlenen Carols by Candlelight adlı geleneksel Noel etkinliği sırasında iki protestocu, Filistin bayrakları ile sahneye çıktı. Canlı olarak yayınlanan etkinlik kesintiye uğrarken, sahneden indirilmeden önce sunucu David Campbell'ın elinden mikrofonu almayı başaran bir gösterici, "Gazze'de çocuklar ölüyor" sloganı attı. 
  • Melbourne'de 1938’den bu yana geleneksel olarak düzenlenen Noel etkinliğinde elde edilen gelir ile görme engelli veya göz hastalığı bulunan çocukların ailelerine destek olunuyor.
Ölen dilencinin evinden 400 bin dolar çıktı Dünya Gazze Şeridi'nin orta kesiminde 4 saatlik insani ara Gündem Sırbistan'da seçim sonrası 'siyasi gerginlik' Dünya İsrail ordusu duyurdu! 8 askeri öldürüldü Gündem