Almanya Meclisi'nde Kahramanmaraş depreminde hayatını kaybedenler için saygı duruşu

Alman Federal Meclisi'nde (Bundestag) Türkiye'de meydana gelen ve Suriye'de de hasara neden olan depremde hayatını kaybedenler için saygı duruşunda bulunuldu. Saygı duruşu Meclis Başkanı Baerbel Bas'ın çağrısı ile gerçekleşti.

Abone ol

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve toplam 10 ili vuran 7.7 ile 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından Türkiye’ye dayanışma mesajları gönderiliyor.

Alman Federal Meclisi'ndeki (Bundestag) milletvekilleri, bugünkü oturumda Meclis Başkanı Baerbel Bas'ın çağrısıyla depremlerde hayatını kaybedenlerin anısına ve yakınlarına destek için bir dakikalık saygı duruşunda bulundu.

BM’DE SAYGI DURUŞU
ABD’nin New York kentinde BM Genel Sekreteri Antonio Guterres başkanlığında 2023 gündemiyle toplanan Genel Kurul’daki oturum öncesi hayatını kaybedenler için 1 dakikalık saygı duruşu yapılmıştı.

ABD'nin devasa uçak gemisi yardıma geliyor Dünya Dünya Sağlık Örgütü kritik rakamı açıkladı Dünya "Son yılların en büyük depremi" Dünya Joe Biden'dan Türkiye mesajı: Ekibime her türlü yardımı sağlamaları için talimat verdim Dünya