Film sahnelerini aratmadı! Kovboy ile inek arasındaki kovalamaca eğlenceli görüntülerin çıkmasını sağladı

ABD'nin Michigan eyaletindeki eyaletler arası yolda çiftlikten kaçan bir inek ile onu yakalamaya çalışan at üstündeki kovboy arasındaki kovalamacanın görüntüleri anbean kaydedildi. O eğlenceli anlar film sahnesini aratmadı. Polis tarafından yapılan açıklamada, "İnek suçlanmadı ve diğer tüm çiftlik hayvanlarına anlatacak bir hikayeyle çiftliğe geri döndü" ifadesi kullanıldı.

Abone ol

Bir inek, ABD'nin Michigan eyaletinde bulunan bir çiftlikten kaçarak eyaletler arası bir yola doğru ilerledi. İneği yakalamak için peşinden gelen bir kovboy ile inek arasında yol boyunca bir kovalamaca yaşandı.

Film sahnelerini aratmayan bu ilginç olay, geçtiğimiz pazar günü Michigan Eyalet Polisi'ne ait bir devriye aracının araç kamerası tarafından anbean kaydedildi. Görüntülerde, at üzerindeki kovboyun kement atmak için hazırlık yaptığı görüldü.

OLAY MI DAHA KOMİK, POLİSİN AÇIKLAMASI MI?
Polis ekipleri, kovalamacanın sırasında herhangi bir kaza olmaması için eyaletler arası yolda bazı şeritleri trafiğe kapattı. Polis tarafından yapılan açıklamada, "İnek suçlanmadı ve diğer tüm çiftlik hayvanlarına anlatacak bir hikayeyle çiftliğe geri döndü" ifadesi kullanıldı.

Tayfun füzesi Yunan basınında! Dünya Son dakika! Etna Yanardağı faaliyete geçti! Meteoroloji'den flaş açıklama Dünya Ray Stevenson kimdir, kaç yaşındaydı, nereli? Dünya Türkevi'ne saldırı anı kamerada Dünya