ABD'de bir skandala daha imza atıldı! 6 yaşındaki oğullarını 'trans' olarak duyurdular

ABD'den bir skandal daha! LGBT'ye açık desteği ile bilinen ülkede bir ailenin 6 yaşındaki erkek çocuklarının trans olduğunu duyurduğu ve çocuğun cinsiyet değiştirme dönemini videolaştırdığı paylaşım, sosyal medyada tepki gördü.

Abone ol

LGBT'yi açıkça savunan Amerika Birleşik Devletleri'nden bir skandal daha!

ABD'de bir ailenin henüz 6 yaşındaki erkek çocuklarının trans olduğunu duyurduğu ve küçük çocuğun cinsiyet değiştirme döneminde çekilen görüntülerle TikTok'ta yapılan video paylaşımı sosyal medyada tepkilere neden oldu.

Çocuğa cinsiyet değiştirme operasyonu da yaptıran ailenin sürece dair hazırladığı istismar videosunda '4 yıl öncesi' çekilen bir görüntüde küçük çocuğun "Trans çocuklardan korkmayın.. Onlara saygı ve sevginizi gösterin, mutlu ve güçlü bir şekilde büyüsünler" dediği görülüyor.

Çocuğun doğal hali

Videonun ilerleyen saniyelerinde çocuğun istismar döneminin 6 yaşında başladığı görülürken sonrasında çocuğun uzun kadın saçı seçtiği görülüyor. Saçları uzatılan çocuk, kız elbisesi giydirilip kayda alındıktan sonra 7 yaşında saçlarının daha da uzadığı notu düşülüyor.

Okul hayatına kız olarak başladığı görülen çocuğun 8 yaşında cinsiyet değiştirme döneminin tamamlandığı, 9 yaşında ise cinsiyet kliniğe ilk ziyaretini yapan çocuğun tamamen kıza dönüştüğü görülüyor.

Çocuğun cinsiyet değiştirdikten sonraki hali
Dünyaca ünlü kalede dehşet! Dünya Güpegündüz ağaçla cinsel ilişkiye girdi! Dünya Kremlin duyurdu: Putin, Türkiye’yi ziyaret etmeyi planlıyor Dünya Sırbistan'da OHAL ilan edildi Dünya