ABD'de bir ilk! Artık 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nü tanıyorlar

ABD bir ilke imza attı! Ülkenin başkenti Washington D.C. Belediyesi ve Maryland eyaletine bağlı Baltimore Belediyesinin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nü resmen tanıdıklarını bildirildi. Tanıma beyannamesinde "Türk halkının direnişini, yiğitliğini ve ulusal birliğini korumasını takdir ediyoruz." ifadeleri kullanıldığı öğrenildi.

Abone ol

ABD yeni bir ilke imza attı. Türk Amerikan Yönlendirme Komitesi'nden (TASC) yapılan açıklamada, TASC'ın girişimiyle Washington D.C. Belediye Başkanı Muriel Bowser'ın 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nü kutladığı bildirildi.

Başkent Washington D.C. Belediyesi ve Maryland eyaletine bağlı Baltimore Belediyesi için alınan karara ilişkin yapılan açıklamada, Başkan Bowser'ın yayımladığı tanıma beyannamesiyle 7'inci yıl dönümünde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nü tanıdığı aktarıldı.

Bowser, açıklamasında "Demokrasi için hayatını kaybeden cesur insanları minnetle anıyorum." ifadelerini kullandı.

Wagner, Belarus askerlerine eğitim veriyor Dünya Putin resmen yasakladı! Evlilikleri iptal edildi Dünya Şimdi de Tevrat'ı yakacaklar! Dünya İngilizler kendi dişini kendi çekiyor! Dünya