ABD'de çocuklara akıl almaz işkenceler yapıldı!

Akıllara durgunluk veren olay Amerika Birleşik Devletleri'nin Kuzey Karolina eyaletinde bulunan Durham'da gerçekleşti. Cherly Pickles (35) ve Andrew Hadwin (39) çifti çocuklara sabun yedirip, kaynar suya sokarak ve köprüde sallandırarak işkence etti. Olayın tesadüfen ortaya çıkmasının ardından paniğe kapılan çift çocuklar tarafından kaleme alındığını iddia ettikleri 'sahte mektupları' mahkemeye sundular. Uzmanlar tarafından gerçekler ortaya çıkarılınca acımasız çift tutuklandı.

Abone ol

Durham'da yaşayan Cherly Pickles (35) ve Andrew Hadwin (39) çift, çocuklara yaptıkları işkenceler ile şoke etti. Öğrenilene göre acımasız çift, çocukları sabunla besliyor, kaynar suya itiyordu. 

Akıllara durgunluk getiren işkenceler ise çocukların açlıktan gece 4'te bir marketin çöplerini karıştırmasıyla ortaya çıktı. Çocukların çöpleri karıştırdığını gören bir vatandaş, çocuklarla konuştuğunda olayı anlayınca ilk iş olarak polise ihbarda bulundu.

İhbar sonrasında ise paniğe kapılan çift, çocuklar tarafından kaleme alınmış gibi sahte mektuplar yazdı. Sahte mektupta çocuksu bir karalama ile "Üzgünüz, yalan söyledik" şeklinde ifadeler yer aldı. Mektupların sahte olduğu el yazısı uzmanı tarafından yapılan çalışmalar sonrası anlaşıldı.

Uzun bir duruşmanın ardından Teesside Kraliyet Mahkemesi'ndeki jüri tarafından uzun süreli çocuk istismarı nedeniyle mahkum edildiler.

Duruşmalar sırasında jüri üyeleri, korkmuş bir çocuğu otoyol köprüsünün üzerinden sarkıtmak da dahil olmak üzere çiftin ürpertici eylemlerini duydular.

Üç günlük müzakerelerin ardından jüri, Hadwin'i üç tecavüz, yedi ihmal ve bir de adaleti saptırma suçundan suçlu buldu. Bir çocukla cinsel ilişkide bulunmaktan suçsuz bulundu. Acımasız ikili, 28 Nisan Cuma günü aynı mahkemede yargılanmak üzere tutuksuz yargılanmak üzere tutuklandı.

Putin öldü iddiası! Dünya ABD Suriye'de kan durmasın istiyor Gündem İsveç'ten yeni rezalet Dünya Boston Dynamics şaşırtmaya devam ediyor Dünya