13 yaşındaki kız çocuğu, ailesinin biriktirdiği 61 bin doları mobil oyunlarda harcadı

Çin'de bir kadın 13 yaşındaki bir kız çocuğunun paralı mobil oyunlara olan bağımlılığından endişe duyunca banka hesabını kontrol etti. Acı gerçekle karşılaşan kadın, kızının 17 bin dolar oyun hesaplarına, 30 bin dolar da oyun içi alışverişlere harcadığını fark edince vakit kaybetmeden iade talebinde bulundu. Tüm birikimini kaybeden kadının iade talebinin reddedildiği öğrenildi.

Abone ol

Çin'de Gon Yiwang isimli bir kadın 13 yaşındaki bir kız çocuğunun paralı mobil oyunlara olan bağımlılığından endişe duyunca banka hesabını kontrol etti.

Banka hesaplarını kontrol eden kadın, kızının mobil oyunlara 61 bin dolarlık bir harcama yaptığını fark etti.

PARASINI GERİ ALMAK İSTEDİ AMA...

17 bin dolar oyun hesaplarına, 30 bin dolar da oyun içi alışverişlere harcandığını fark eden Yiwang, kaybettiği birikimi için iade talebinde bulunsa da parasını geri alamadı.

TÜM KAYITLARI SİLMİŞ

Küçük kız, annesinin geçmişte yaptığı bir alışverişten banka bilgilerini hatırlayan ve yaptığı harcamaların mali beyanları ailesi görmesin diye sildi.

Bayan Yiwang, "13 yaşındaki kızın bunu yapabileceğini hiç düşünmemiştim. Şoktayım! Kafam patlayacak gibi" dedi.

Laboratuvardan sofraya gelecek Dünya Salyangoz istilası kenttekileri korkutuyor Dünya Martıyla kendini tatmin etti! Dünya Bakan Fidan: Ukrayna'nın bağımsızlığını, egemenliğini sağlamaya kararlıyız Dünya