Yol verme tartışması kavgaya dönüştü! 1 kişi hayatını kaybetti

Yol verme kavgaları can almaya devam ediyor! Ümraniye Deniz Sanayi Sitesi'ndeki esnafın da dahil olduğu tartışmada 6 kişi yaralanırken 1 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi. İşte o silahlı kavgaya ait kamera kayıtları...

Abone ol

Saray Mahallesi Deniz Sanayi Sitesi'nde, dün, iki sürücü arasında yol verme anlaşmazlığı nedeniyle tartışma çıktı. Çıkan tartışmaya çevredeki esnafların da dahil olmasıyla olay kavgaya dönüştü. Silahlı kavgada vurulan 32 yaşındaki Emrah G'nin hayatını kaybettiği, 6 kişinin yaralandığı olay güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Görüntülerde, Emrah G'nin otomobilinden inerek, tartıştığı panelvan aracın sürücü kapısını açtığı sırada çevredeki esnafın Emrah G'yi araçtan uzaklaştırmaya çalıştığı görülüyor.

Kayıtlarda, esnaf ile Emrah G. arasındaki tartışma sürerken, Emrah G'nin aracını biraz ileriye aldıktan sonra çevredekilere ateş etmeye başlaması, silah sesi ile bazı esnaflar kaçarken, bazılarının da açılan ateşten korunmak için araçların arkasına saklanarak siper alması yer alıyor.

Olayda 6 kişi yaralanırken, yere düşen silahı alan bir kişi tarafından başından vurulan Emrah G, olay yerinde hayatını kaybetti.

18 ilde sahte rapor operasyonu 3. Sayfa 'Kırmızı bülten'le aranıyordu! Sarıyer'de yakalandı 3. Sayfa ABD'de korkunç cinayet Dünya Adana'da DEAŞ'lı teröristlere operasyon 3. Sayfa