Van'da 'yayla arazisi' kavgası; 3 yaralı

Van Başkale'de Oğulveren Mahallesi halkı ile Mazılı mezrasında oturanlar arasında 'yayla arazisi' meselesi nedeniyle kavga çıktı. Kavgaya dahil olanların sayısı bir anda artarken taraflar birbirine taş ve sopalarla saldırdı. 1'i kadın 3 kişinin yaralandığı kavga anları cep telefonu kamerasına yansıdı.

Abone ol

Van'ın Başkale ilçesine 70 kilometre uzaklıktaki Oğulveren Mahallesi'ndeki yaylada iki grup arasında uzun süredir devam eden 'yayla arazisi' meselesi patlak verdi.

Oğulveren Mahallesi ile Mazılı mezrasında oturanlar arasındaki mesele, iki grubun koyun sağmak için gittikleri yaylada büyüdü.

Kadınların da karıştığı taşlı sopalı kavgada 1'i kadın, 3 kişi yaralanırken, ihbarla bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Yaralılar sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası hastaneye kaldırılırken, jandarma bölgede geniş güvenlik önlemi aldı.

İşe giderken TIR'ın altında kalıp öldü 3. Sayfa İzmir'de 'Seçil Erzan'ın ifadesine ulaşıldı: Borçlarım vardı... 3. Sayfa Sokak köpeği vahşeti! Biri yere düşürdü 5'i her yerini ısırdı 3. Sayfa Yük asansöründeki işçinin feci ölümü 3. Sayfa