Van'da öldürülen gencin katili meğer en yakınıymış

Van'ın Çatak ilçesi kırsalında keçilerini otlatmaya gittikten 2 gün sonra cesedine ulaşılan gencin katilinin babası olduğu ortaya çıktı.

Van'ın Çatak ilçesi kırsalında 10 Ocak günü keçilerini otlatmaya giden Mazlum Tanış'tan (23) bir süre sonra haber alınamadı.

Durumun bildirilmesi üzerine genci aramak için jandarma, AFAD, Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) ve köylüler harekete geçti.

Yapılan çalışma çerçevesinde 2 gün sonra gencin kayalıklar içinde cansız bedenine ulaşıldı.

Mazlum Tanış'ın cansız bedeni gerçek ölüm nedeninin belli olması için Van Adli Tıp Kurumuna otopsi için sevk edildi.

Tanış'a yapılan otopsi sonucu vücudunda av tüfeği saçması bulundu. Bunun üzerine İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, en son oğlu ile birlikte dağda bulunan baba Zübeyit Tanış'ı tekrardan ifadeye çağırdı.

Yapılan sorguda, Zübeyit Tanış ifadesinde 10 Ocak'ta tartışma sonucu oğlunu vurduğunu, vurduktan sonrada silahı toprağa gömdüğünü eve dönüp jandarma ve AFAD'a kaybolduğu ihbarını yaptığını söyledi.

Baba Tanış, sevk edildiği mahkeme sonucu tutuklandı.

Bakiye yok kavga var 3. Sayfa 'Fare zehri' detayı! 25 yaşındaki Tuğçe'yi öldürdü, büfeye koştu 3. Sayfa Kadın yolcu metrobüsü birbirine kattı! Hem küfretti hem de tükürdü 3. Sayfa Oğlu için köpeklere kendini feda etti 3. Sayfa 17 yaşındaki sürücünün çarptığı motosikletli öldü VİDEO 3. Sayfa Mersin'de yolcu otobüsünün devrildiği anlar kamerada! 9 ölü, 30 yaralı 3. Sayfa 77 yaşındaki ABD'li Panama'da 2 aktivisti öldürdü! Dünya Dilan Polat ağlaya ağlaya cezaevine girdi! O anlar kamerada Magazin Dilan Polat Engin ve Engin Polat tutuklandı 3. Sayfa Tutuklanan Dilan Polat Silivri Marmara Cezaevi'ne getirildi 3. Sayfa İlknur 11 erkekle beraber! 6 kez aldatılan kocası Muhammed karısını geri istiyor 3. Sayfa 112 çalışanı Mahmut Kural geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti! 3. Sayfa