Üsküdar'da dehşet: Benzin alamayınca çalışanların üstüne araba sürdü

İstanbul Üsküdar'da bir araba şoförü "benzin vermediniz" tartışması sırasında çalışanların üzerine aracını sürdü. Olayla ilgisi olmadığı halde yaralanan belediye çalışanı hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Akıl dengesinin yerinde olmadığı belirlenen şahıs, Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne sevk edildi.

Abone ol

Olay, 23 Haziran'da akşam saatlerinde İstanbul Üsküdar'da meydana geldi. İddiaya göre, 34 GPM 704 plakalı bir otomobil sürücüsü, benzin istasyonuna bidon ile yakıt almaya gitti. Çalışan görevliler, şoföre karakoldan alınacak izin belgesiyle yakıt alabileceğini belirtti. Bidon ile yakıt alamayacağını öğrenen sürücü, duruma sinirlenerek aracıyla terör estirdi.

Otomobilini çalışanlar üzerine süren şahıs, olayla ilgisi olmayan motosikletli belediye çalışanına ve park halindeki bir araca çarptı. Ortalık savaş alanına dönerken, ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Emniyet güçleri tarafından şoför, gözaltına alınarak karakola götürüldü. Yaralanan motosikleti belediye çalışanına ilk müdahale olay yerinde gerçekleştirilerek çevredeki bir hastaneye kaldırıldı. O korku dolu anlar, cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olayla ilgili İstanbul Emniyet Müdürlüğü görevlileri inceleme başlattı. Yapılan incelemelerde, kimlik bilgileri belirlenen H.C.Y. isimli şahsın aracı ile motosiklet sürücüne çarptığı, çarpma esnasında yaralanan motosiklet sürücüsünün hastaneye kaldırıldığı, hayati tehlikesinin olmadığı belirtildi.

RUH SAĞLIĞI HASTANESİNE SEVK EDİLDİ

Çalışmalar çerçevesinde, şüpheli şahsın akaryakıt istasyonunda elinde tavayla saldırgan tavırlar sergilediği, akli dengesinin yerinde olmadığı ve şüpheli şahıs aynı gün olay yerinde yakalanarak muhafaza altına alındığı belirlendi. Yakalanan şahıs sağlık görevlileri tarafından kontrolü sağlanarak, Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesine sevk edildi.

Kargaların getirdiği kesik parmak gizemini koruyor 3. Sayfa İzmir'de korkutan yangın! 3. Sayfa 2.kattan düşen çocuk yürümeye devam etti 3. Sayfa Ailesini uğurlamaya gelen cezaevi firarisi yakalandı 3. Sayfa