Uşak Üniversitesi'nden mezun olan bir öğrencinin törende LGBT bayrağı açması sonucu öğrenci hakkında resmi işlemler başlatıldı

Uşak Üniversitesi'nden mezun olan bir öğrenci tören esnasında LGBT bayrağı açtı. O anlara dair görüntüler sosyal medyada gündem olurken konuyla alakalı olarak Üniversite'den açıklama geldi. Uşak Üniversitesi'nden yapılan açıklamada öğrenci hakkında resmi işlemlerin başlatıldığı belirtildi.

Abone ol

Uşak Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü'nün mezuniyet töreninde sahneye çıkan bir öğrencinin LGBT bayrağı açtığı görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Yayılan görüntülerin ardından Uşak Üniversitesi'nden resmi bir açıklama geldi. Söz konusu açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Uşak Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü'nün 17.07.2023 tarihindeki mezuniyet töreni sırasında mezun öğrencilerden birisi kıyafetine gizlediği LGBT paçavrasını hiçbir yetkilinin izni ve bilgisi olmaksızın tören esnasında provokasyon amacıyla ani bir hamle ile açmıştır. Üniversitemiz yönetim birimlerinin bu şahsi eylemi tasvip etmesi ve desteklemesi imkansızdır. Söz konusu şahsî davranışla ilgili resmi işlemler başlatılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

 

Klimanın mucidi tatlı ile anıldı 3. Sayfa 5 kişinin ölümüne sebep oldu, kazayı küçümsedi 3. Sayfa Cinsel istismar sanığına iyi hal indirimi 3. Sayfa Balkonda korku dolu anlar 3. Sayfa